rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Belgija ide ja msm imaju najvise pregleda msm znam da ne mora da znaci ali ja sam iznenadjena pregledima na svim platformama njihovim.
Gde Belgija ima najvise pregleda? Na YT sigurno nema. I pregledi realno ne znace nista i nisu nikakvo merilo

Nadam se da ce uz amin precednika vucica i njegovu pomoc u finansiranju radio televizije srbije nasi predstavnici biti prvi na evroviziju u maju mesecu

Vladanka

Belgija je svoju pesmu izbacila nedelju dana pre nas takodje. Mi cemo za nedelju dana vec imati blizu milion pregleda ako ne i milionce
Mislila sam na instagram i tik tok pre svega...svakako i da ima i na you tube kao mi mi je za ono previse

Evo vidim i na X-u ih prozivaju sto ih nema nigde,sto su nestali takoreci propali,sto nema hajpa,reklame,nicega...bas stvarno moraju malo da se aktiviraju...jednu sliku kad okace mi poludimo...nadam se od ove nedelje da ce nesto biti...

Evo vidim i na X-u ih prozivaju sto ih nema nigde,sto su nestali takoreci propali,sto nema hajpa,reklame,nicega...bas stvarno moraju malo da se aktiviraju...jednu sliku kad okace mi poludimo...nadam se od ove nedelje da ce nesto biti...
Njima nije dozvoljeno da prdnu dok RTS to ne dozvolite, bukvalno ne krivite njih

Nesećam se da li smo ovo kačili ovde, ali Luka je imao ideju/želju da izvedu pesmu na engleskom na ESC-u (u slučaju pobede na PZE-u, pošto je intervju rađen pre festivala)
Svašta interesantnog je ovde odkrio ali da, izgleda da se oni ne pitaju previše što smo već ustanovili.

Majke mi, cu da se uclanim u OGAE Italia samo da bih botovala za njih. I idem u metal rock forume i grupe, od sutra sam on duty! Apel svima koji zive u nekoj drugoj zemlji da urade isto.
Serbia on duty!

Majke mi, cu da se uclanim u OGAE Italia samo da bih botovala za njih. I idem u metal rock forume i grupe, od sutra sam on duty! Apel svima koji zive u nekoj drugoj zemlji da urade isto.
Serbia on duty!
Apropo ovoga - Ne znam sta mi bi ali juce pogledam jednu od (onih glupih) simulacija deljenja bodova i predvidjanja (cak mislim da je bila kod onog Gejba) i aj pored toga sto je po meni opasno ishajpovana Svedska - primetila sam da recimo od Austrije a bogami i nekih jos blizih zemalja satro ne bi dobili ni bod - iskreno po meni malo nelogicna predvidjanja ali aj...

Ma te simulacije su nesto najgluplje na svetu sto postoji LMAO. To oni rade na uzorku od tipa 150 ljudi xD

OGAE udruženja i ti ESC jutjuberi su težak hivemind i jednoumlje u muzičkom smislu, tako da bzvz to da se uopšte razmatra. Neironično mislim da rezultati ovde na forumu više mogu oslikavati realnost s obzirom da nas je ovde svakakvih, nalik na pravi tvt. (osim za Srbiju gde smo subjektivni ofc)

Back