Odgledali i sve što ide uz klip koji nam se svidja ,uradili.sada možete da tapkate i PART 3
Lik rekao da je Lavina bolja i ukusnija od ćevapaOdgledali i sve što ide uz klip koji nam se svidja ,uradili.
Ipak, favorit je iz Part 2
Pomeri ga Lavina i dirnu u srce.
Lepa kvota, cekamo jos neke kladionice koje su malo popularnije kod nas( laksa birokratija da se posle podignu pareIzasle kvote za top 10. Mi na 20 mestu sa 14%. Kvota 6. Udrite braco i sestre sad dok ne padne na 1,20. @MrBosonog nemoj posle sto nisam ti reko ranije
![]()
ja mislim da kod nas Meridian prvi daje ali ne znam ima li za top 10 kod njih ili samo overall pobednikLepa kvota, cekamo jos neke kladionice koje su malo popularnije kod nas( laksa birokratija da se posle podignu pare)
Ma to je vec kasno kad oni budu izbacili. Cekamo bet365ja mislim da kod nas Meridian prvi daje ali ne znam ima li za top 10 kod njih ili samo overall pobednik
Svidja mi se sto ce sacekati da se malo sve pesme slegnu, i onda da bude spot boom! Ako je istina sto je doticna napisala za spotNa thumbnail-u ima obično ovakvu facu kad joj se "dopada" pesma
Inače, šire se danas neke glasine ispod njihovog videa da stiže promo za sve gladne
View attachment 42666
View attachment 42668
Izvinjavam se za veličinu fonta, naočare sam izgubila![]()