Pralina
Veteran
Gde ima da se uplati kod nas i kolika je kvota?Tradicija ispostovana, uplacen novac za TOP10. Hvala na lepoj kvoti za ovu igru![]()
Gde ima da se uplati kod nas i kolika je kvota?Tradicija ispostovana, uplacen novac za TOP10. Hvala na lepoj kvoti za ovu igru![]()
bet365 kvota 13Gde ima da se uplati kod nas i kolika je kvota?
Da li možeš da nam daš link za server pa da ispratimo kad budu online?S obzirom da zatvaramo, to može značiti da je EBU zadovoljan planom nastupa koji je RTS poslao, ne bi oni pustili da im šnj nastup zatvara veče. Znači Bože zdravlja nema kadrova iz kosmosa
Imate link na njihovom instagram profilu u highlightsimaDa li možeš da nam daš link za server pa da ispratimo kad budu online?
Namam InstaImate link na njihovom instagram profilu u highlightsima![]()
MožeDa sam na mjestu onog koji odlucuje redosled prozivanja finalista, stavio bih vas opet zadnje![]()
Jel ti hoćeš da bude kolektivni egzodus u četu dok ne stignemo zadnji na red?Da sam na mjestu onog koji odlucuje redosled prozivanja finalista, stavio bih vas opet zadnje![]()
I on se konacno vratio
Ljubavi bas se uklapamo!Da sam na mjestu onog koji odlucuje redosled prozivanja finalista, stavio bih vas opet zadnje![]()
Suvi led u fazonu magle kapiram? Ili nesto slicnoBice mocno, bice gothic, imacemo mac ali drugi i drugoj formi kako rekose, bice mnoogooo vatre, bice suvog leda…O Boze, daj nam jos krstenog rezisera, ima ih i kod nas.