rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Hoću neki težak cinematic nastup da me pukne, hoću da me konačno proradi pesma i katarzično stanje!

Kako vreme prolazi, sve vise mislim da ce ziri i te kako dati ljubav Lavini. A skepticni smo u vezi njih. Lukin stage presence, njegova gluma, emocija....sa nekim odlicnim cinematic nastupom nece nas ostaviti u blatu. Ne mogu! :love:

Jel ti hoćeš da bude kolektivni egzodus u četu dok ne stignemo zadnji na red? 😆
Meni se i bukvalno slošilo kada je prozivana Konstrakta. 🤯
Jeste da je bilo za očekivati da Srbija bude poslednja prozvana, ali nakon toga jedno 15 minuta stvarno nisam uspeo ni da se obradujem, samo sam duboko disao i probao da povratim šećer. 😁

Meni se i bukvalno slošilo kada je prozivana Konstrakta. 🤯
Jeste da je bilo za očekivati da Srbija bude poslednja prozvana, ali nakon toga jedno 15 minuta stvarno nisam uspeo ni da se obradujem, samo sam duboko disao i probao da povratim šećer. 😁
realno bas je bilo stresno, jeste Konstra imala hype ali kad ostane jedno mesto nikad se ne zna, pritom nekonvencijalna pesma i nastup, ne mozes da znas kako su ljudi glasali u tom trenutku 😄

Ja ne znam sto se lozite svi.
EBU pravi redosled u skladu sa
- zanrovskim razlikama
- propovima
- jezicima
- ocekivanom spektaklu koji ce nastati.

Ne mora nuzno da znaci da ostavljaju najboljeg za kraj. Ali s obzirom da pre nas idu Poljska i San Marino u ovom slucaju izgleda mi da je tako.

Sve je poprilicno sablonski uradjeno osim zavrsetka drugog polufinala gde jesu ugurali najslabiju uptempo pesmu, ali mislim da je i to namera kako bi pogurali odvratnog Maltezanina u finale, a da bas zatvori kao balada ne ide, a postaviti Jallu ili Eclipse posle bi ga zakopalo, kao i da su ga stavili ranije u running order. A verovatno je i on spremio vizuelno nesto zanimljivo, tkd je on favorit producenata da se pogura u drugom polufinalu (a ne Norveska).

Jedine koje su ostetili su bas iz tog razloga Australija ili Kipar koje su trebalo da razdvoje - otvara i zatvara drugi deo polufinala.

Tkd. Mi smo u drugom delu, evidentno prema njima najjaci ovako po predanom materijalu 🤗

Poenta je da ne bi stavili loš nastup da zatvara polufinale, jer je poslednji nastup onaj koji će ljudi najviše i upamtiti na kraju večeri jer je najsvežiji. Dosta faktora ulazi u određivanje

Back