rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Iskocilo mi je negde na IGu da je pustena sinoc na Londonskom PrePartiju ``cestitka`` tj pozdravi od Lavine (moguce i pesma na engleskom - to nisam sigurna) i da na zalost nisu mogli da dodju ali se vide u Becu...
(nisam prebacila link jer je sa neke fan stranice koju ne pratim)

Iskocilo mi je negde na IGu da je pustena sinoc na Londonskom PrePartiju ``cestitka`` tj pozdravi od Lavine (moguce i pesma na engleskom - to nisam sigurna) i da na zalost nisu mogli da dodju ali se vide u Becu...
(nisam prebacila link jer je sa neke fan stranice koju ne pratim)
Da, Luka se javio sa velikog ekrana i rekao je kako nisu mogli da dođu na pre party. Ne znam da li su oni u stvari trebali biti u Lobdonu, pa nisu stigli ili je nešto drugo u pitanju. Zašto bi se Luka tek tako javio sa velikog ekrana?

Nije trebalo da idu, pa samim tim nisu ni najavljeni. Neretko je da neki evrovizijski učesnici, koji ne idu na predevrovizijske koncerte, snime neku poruku koju onda organizatori koncerta emituju na ekranu.

Od naših, jedino je Luke Black, koji inače tamo i živi, išao na žurku u London, mada evo i sad Zejna išla, pa može se do vize, ali ako se isplanira na vreme. Sa druge strane, ti koncerti su više vid zabave i druženja, nego što imaju uticaja na rezultate, pa treba naći neku meru u posećivanju drugih zemalja, a više raditi na pripremama za sam nastup i dati maksimum tokom ta 3 minuta na evrovizijskoj sceni, jer je na kraju to najvažnije.​

To se slazem potpuno - dok sa druge strane ti predevrovizijski iventi mnogima daju taj neki osecaj bitnosti, a po najvise pomaze da se opuste. Verujem da finansijski nije bas isplativo da za njih 6 (plus ekipa) bude organizovano svako pojavljivanje - lakse je to kad je samo 1 izvodjac. Ali svakako je to druzenje na prvom mestu...

Da, ali svakako će se družiti u Beču, tamo će većina boraviti pune dve nedelje. Ponekad, oni koji pucaju na pobedu, izbegavaju okupljanja i koncerte, kako bi sačuvali glas i skocentrisali se na nastup, ali pretežno bude druženja.

Iako sam i ja za to da ide naša verzija sada posle par pogledanih reakcija na englesku verziju mislim da je to dobra stvar. Sada i oni lenji koji nisu pogledali prevod mogu da razumeju emocije koja Luka plasira dok peva.

Vidim nov stajling. Ok za promenu ali onako. Tehnika dizajna i sivenja mi je malo uradi sam. Da su kojim slucajem grupa koja predstavlja Italiju, to bi bilo Maneskin na kub i trkali bi se ko ce da ih obuce. Ovako moraju sami jadni da se dovijaju. Volela bih da ih vidim u Rick Owensu i Cristian Siranu for men sa body jewellery

IMG_8848.webpIMG_8853.webp

IMG_8847.webpIMG_8851.webpIMG_8850.webp

Maneskin je ukrao koreografiju iz Mi nismo anđeli.

191368413_189160606409613_1497032428810055441_n.jpg

Kapiram ja to za stiliste da kao kad ugledaš neko odelo pomisliš odmah - aha to je taj kreator i ovaj Diamane je uspeo u tome. Ali istovremeno me i odbija kada u ovome što je obukla Lavina za HRT recimo mogu videti i Zorju i Lelek, i nisu mi ovakve košulje više toliko zanimljive. Barem kada bi ih razbili sa nekim svojim detaljima bilo bi autentičnije. Diamane mi je sad fazon ko svaki drugi brend. Npr Zara.

Back