rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Apdejtovana je pesma na Spotify - druga strofa i refren pojačani kao što je bilo i na PZE.

Talented, brilliant, incredible, amazing, show stopping, spectacular, never the same, totally unique, completely not ever been done before, unafraid to reference or not reference, put it in a blender, shit on it, vomit on it, eat it, give birth to it 😍

Slažem se sa ovim za karaoke, nekako kad bi malo pojačali klavir u pozadini i instrumente koji se ne čuju u običnoj verziji, mislim da bi se popravio utisak nekima kojima je dosadan prvi deo pesme, a i lepo bi nadopunilo i još malo zaokružilo pesmu. Mislim da se to može može još malo isproducirati a da ostane idalje fokus na pevaču.

Bukvalno ova pesma je na samom vrhu sa jedne strane, i na samom dnu sa druge strane. Nema sredine za naseg predstavnika sto je mozda i dobro.

Nekih 6 kolektiva je rešilo da 28. aprila protestuje ispred RTS-a protiv učešća Srbije na Evroviziji 😞

Pisalo se već o tome na forumu. Manje-više, isti oni koji su težili bojkotu pred PZE. Nema ništa od toga.

Da li bi ovo mogla biti naznaka da će biti nekih ESC predžurki ili aftera od naredne godine u BG? Bukvalno publika sinoć vatrenija od one u Amsterdamu i Londonu

Možda bi moglo, ali to zahteva višemesečne planove, jak marketing, sponzorstva i višu cenu ulaznice, od 20 evra pa naviše. Bez toga, mogu se okupiti samo pojedinci, uglavnom iz regiona.

U suštini, sama činjenica da PZE izvođači imaju opet ovaku priliku da se predstave je meni odlična stvar, nastavlja se promocija i predstavljanje pred publikom i svaka čast Haremkama na ideji.

A moglo se početi sa pripremama za narednu godinu, što da ne, pa vidjeti može li se šta. Ako ništa, neka bude samo PZE + region, ili neki after, znam da je u Moldaviji i Portugalu nekad bilo žurki sa nekim ESC izvođačima na jesen. Skupilo bi se ljudi, sigurno, ali ajde, to je za neku drugu temu 😀

Za početak dođi u Beograd na zajedničko gledanje finala, možda i tu bude neko poznat. Znaće se uskoro više detalja. 😃

Rumuni su sad imali taj skromniji party u Bukureštu, četvoro ovogodišnjih i četvoro bivših učesnika (Rumuni i Ruslana), uz podršku Rumunske tv, pa možda tako nešto za početak, u manjem obimu.

Back