rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Who the hell is Voyin, odakle ima te informacije i zasto bismo mu verovali? Vidim da smara po X-u zbog toga sto je Finskoj dozvoljeno da svira uzivo.
Tokom Duškinog intervjua sa momcima iz Lavine, Andrija je bio vidno isfrustritan i rekao je u fazonu da su srećni ali ne i zadovoljni i da će se boriti svim silama da ostvare ono što su zamislili. Tako da definitivno postoji nešto tu. Neka vrsta neslaganja sa RTS-om. Samo što momci deluju kao osobe koje ne žele da ćute kao neki naši prethodni učesnici. Tvrd su orah. Šta god da je, nadam se sa ce uspeti

Nadam se da ta interna svadjica tj.neslaganje sa RTS vidjenjem i njihovim nece uticati na nase momke🫥Svidja mi se sto se bore za razkiku od prethodnih par ucesnika koji nisu uspeli.Inace kad sam videla u snimku sa probe iz neke sale Milicu Soldatovic nasekirala sam se,osecam kako budjavi njihovu savrsenu auru😇

Tokom Duškinog intervjua sa momcima iz Lavine, Andrija je bio vidno isfrustritan i rekao je u fazonu da su srećni ali ne i zadovoljni i da će se boriti svim silama da ostvare ono što su zamislili. Tako da definitivno postoji nešto tu. Neka vrsta neslaganja sa RTS-om. Samo što momci deluju kao osobe koje ne žele da ćute kao neki naši prethodni učesnici. Tvrd su orah. Šta god da je, nadam se sa ce uspeti
Po meni, u ovoj fazi moze biti jedino neslaganja sa EBU-om, posto su pregovori sa RTS-om oko nastupa obavljeni dosta ranije.

Zamisli rts nece da da pare i pomogne umetnicima.... evo ja sam sokirana....
Rts ce pre dati Duski da ima bolji hotel nego za nastup

Po meni, u ovoj fazi moze biti jedino neslaganja sa EBU-om, posto su pregovori sa RTS-om oko nastupa obavljeni dosta ranije.
Pa moguće je i da se ne poklapaju mišljenja delegacije i benda sad kad su probe u toku, ne možeš da planiraš slaganje za budućnost 😂

U ovom intervjuu za ESC Luka rekao da su ih podržali Princ, Konstrakta i Sanja Vučić. Doduše nije završio odgovor malo ga je ovaj prekinuo samo je rekao a lot of them.

Ne znam koliko je vas pogledalo gornji video, ali definitivno ima/ili je bilo nekih problema.
Andrija:
"To je snimljeno kako treba i bilo je dosta teatralno zbog toga. Imali smo neki mali film" (film zamena za dramu)? Min 26.10

Ne želim da verujem da neće to ispasti kako je ceo Lavina tim to zamislio!

Izgleda da je vezano za to. U pravu si! Ja prebacila da se odnosi na Beč😅

S obzirom da je RTS ipak uradio super kadriranje na simfonijskoj i da momci imaju svoj tim bolje mi da ne brigamo i spremimo one gaće, što reče Poky. 😁

Ovi voditelji svake godine intervjuisu pobednike PZE i predstavnike RTS-a i svake godine pojma nemaju o Pesmi Evrovizije. Toliko gafova, toliko pogresnih infofmacija i opstih mesta. Provedite jedan dan godisnje da se informisete o ESC-u!!

Back