rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Koliko ne nervira ovo namestanje Fincima kao 20 god od Lordija,kao onda za godisnjicu Abbe i gle cuda pobedu Loreen,i ove kladionice i sva predvidljivost namestanja svega.Bukvalno bih volela da bude sok pobednik pa makar i neko ko mi se ne svidja uopste.Jer ovako nema smisao.A inace Finska pesma je boza obicna vec vidjena '98 godina pesma fazon,kao i nastup apsolutno nista.Genericki,sklepano.
Ne razumem, ko im namešta?

Koliko ne nervira ovo namestanje Fincima kao 20 god od Lordija,kao onda za godisnjicu Abbe i gle cuda pobedu Loreen,i ove kladionice i sva predvidljivost namestanja svega.Bukvalno bih volela da bude sok pobednik pa makar i neko ko mi se ne svidja uopste.Jer ovako nema smisao.A inace Finska pesma je boza obicna vec vidjena '98 godina pesma fazon,kao i nastup apsolutno nista.Genericki,sklepano.
Da niste pomešali finsku sa Australijom i švedskom.

Pa ne bih rekla da im se namesta, sem sto ce violina da se svira uzivo ali… Msm da sama Finska je sve organizovala da se posalje upravo pesma koja je kompetentna da pobedi, pa je i samim tim dosadno ovogodisnje takmicenje. Bas bi bio veliki sok da pobedi neko drugi, ali opet priznajem da je pesma stvarno kvalitetna.

Pa i nasa drzava bi mogla da se organizuje sledece godine, da angazuje dobrog pevaca, najbolje kompozitore, tekstopisce, da se smandrlja kvalitetna pesma i da pobedimo i mi za godisnjicu. Ali ja se nadam Zorji sledece godine 😂

Finci jedino da se izvinjavaju evrovizijskim fanovima jer su poslali pesmu vrednu pobede na evroviziji 🤷‍♂️
Eh kad bi Srbija bila toliko jaka sledece godine da finski fanovi pricaju kako se namesta Srbiji pobeda 20 godina nakon Marije 😏

Finci jedino da se izvinjavaju evrovizijskim fanovima jer su poslali pesmu vrednu pobede na evroviziji 🤷‍♂️
Eh kad bi Srbija bila toliko jaka sledece godine da finski fanovi pricaju kako se namesta Srbiji pobeda 20 godina nakon Marije 😏
Možda i bude🥹

Finska pesma je zapažena od kada je izašla, vrlo organski je pokupila pažnju, za razliku od mnogih zemalja 'favorita' koje se klade na sebe i plaćaju lažni hajp lajkovima, kladionicama itd.

Pomislila sam da bi nasi momci prosli uspesnije sledece godine ako bi se odrzala Evrovizija u Finskoj. 😂 Ali mogli bi samo da nastavimo i sledece godine istim tempom 😂

Možda i bude🥹

Finska pesma je zapažena od kada je izašla, vrlo organski je pokupila pažnju, za razliku od mnogih zemalja 'favorita' koje se klade na sebe i plaćaju lažni hajp lajkovima, kladionicama itd.
Jedino što ja ne vidim, al možda grešim, da imaju neku jaku bazu fanova kao što su favoriti prethodnih godina imali poput Kaarije, Lasagne itd. Ljudima je pesma dobra ali ne puno više od toga.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back