rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Neke glasine se šire da nam navodno nije dobro kadriranje a sve ostalo toppp🥴 uzimam sa rezervom te čekamo sve zvanično da čujemo/vidimo.

U Beču vreme kao da je sudnji dan! Crno nebo i oluja sa jakom grmljavinom a kiša lije ko iz kabla. Izgleda stravično. ⛈️

Po onome što sam čitao, u areni nisu radili ekrani za vrijeme nastupa pa su utisci većinski o samom nastupu, bez mnogo osvrta na kadriranje

+ Djevojka koju znam a tamo je i akreditovana, kaže da su joj Grčka, Moldavija i Srbija imale najbolje probe

Gledala sam i ja Gejbov lajv, jedna osoba samo je to spomenula, ja sad ne znam koliko je to tačno, možda postoji neki segment koji joj se nije svideo itd. Ne znam koliko loše može biti iskadrirano kad je onih 30s što smo videli svakako dovoljno upečatljivo. Mada mi smo svakako navikli na RTS, ali mislim da će to sve biti dobro. Videćemo sutra.

Verovatno su ljudi gledali na ekranima u areni, a oni se iskljucuju povremeno, kako kamere ne bi usnimile te ekrane na tv-u, kad su siroki kadrovi na primer.

Na 18:48 Matt sa escunited komentarise nastup Lavine.

Ne mogu lepo da ga razumem jer sam napolju a buka je neviđena. Rekao je da je malo razočaran sa čim? Nekim delom našeg nastupa ili kadriranje. Čujem sa pominje kamere nešto

Ma nešto drugo je u pitanju, pošto su samo za srpsku probu ljudi pisali da ekrani nisu bili uključeni sve vrijeme

Ovaj lik je razočaran zato što nije vidio izrežiran nastup kako treba nego je morao samo da gleda na scenu pa nije stekao utisak kao za druge zemlje

Ne mogu lepo da ga razumem jer sam napolju a buka je neviđena. Rekao je da je malo razočaran sa čim? Nekim delom našeg nastupa ili kadriranje. Čujem sa pominje kamere nešto
Ja sam shvatio da nije mogao da vidi citav nastup jer ekrani nisu bili stalno ukljuceni.
Ne znam je li tako bilo za sve ucesnike. Mozda da ne bi snimili sve sa tv-a. 😁

Ovo sam nasla na netu, neko ko je gledao je komentarisao. GPT mi je preveo sa francuskog.

Scenografija. Ne menja se recept koji pobeđuje, pa je korišćena replika scenografije sa Pesma za Evroviziju, prilagođena veličini bine Eurovision Song Contest. Lavina ispunjava prostor i to se jasno oseća. Pevač počinje na catwalk delu bine uz krupne kadrove kamere, pre nego što se pridruži ostatku grupe.

Vokalni nastup. Visoki tonovi glavnog pevača su impresivni.

Ukupan utisak. Srbija donosi odličan nastup za kraj polufinala, uvlačeći nas u mračnu, metal atmosferu koja je savršeno uklopljena.

Šanse za prolazak. Velike, iako je metal uvek rizična opklada. Ipak, ovaj stil ima svoju publiku (posebno u Finland), a Croatia i Montenegro glasaju u ovom polufinalu.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back