rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Odgovor na jedno pitanje saznajemo tek sutra uveče: gde je kamen sa lavom i zašto im je opet ispao iz kamiona dok su ga vozili u Beč?
Jedino ako onaj što je opisivao nastup nije žešće fejlovao u opisu. Ovo je jedina stvar u čemu je mač zaboden.

Attachments

• Screenshot_20260511_194041_TikTok.webp
    Screenshot_20260511_194041_TikTok.webp
    25.4 KB · Views: 43
ESCUTD je rekao da mu je bez ekrana nastup izgledao jako statičan. To u principu nije ništa novo jer nastup je i na PZE bio statičan. Kadriranje je ono što daje živost nastupu kod nas i još par pesama.

Zato je u našem slučaju rad kamere apsolutno sve! Kraj Mene nije Ferto pa da se momci bacaju i skaču na sceni. To je metal bend. Svi su na svojim pozicijama i sviraju instrumente.

Kako je ovaj stav da imamo Hrvatsku i Crnu Goru na svojoj strani, kao i mesto izvodjenja, ono što nas može progurati dalje - ružan. Ako je to jedino što se vidi kao naša prednost ili razlog što ćemo se "progurati", onda nešto nije debelo u redu. I dalje mi nije jasno, bez obzira na silna objašnjenja da je u pitanju nekomercijalni žanr, ignorisati kvalitet onog što imamo.

I sve to zato što samo nama nisu radili ekrani? Sad se pitam jel ovo neka sabotaža? 😭

I sve to zato što samo nama nisu radili ekrani? Sad se pitam jel ovo neka sabotaža? 😭
Previse se bunili pa ih kaznili.Salu na stranu nadam se zaista da je neka slucajnost al to je tako.lose jer je veceras ocenjivao ziri pa samim tim koliko kontam nista od poena zirija.Uh kako se iznervirah.

Previse se bunili pa ih kaznili.Salu na stranu nadam se zaista da je neka slucajnost al to je tako.lose jer je veceras ocenjivao ziri pa samim tim koliko kontam nista od poena zirija.Uh kako se iznervirah.
Ne to je bilo generalnoj probi, a sad od 9 je valjda za žiri.

ESCUTD je rekao da mu je bez ekrana nastup izgledao jako statičan. To u principu nije ništa novo jer nastup je i na PZE bio statičan. Kadriranje je ono što daje živost nastupu kod nas i još par pesama.
Retko glup komentar od njih, pa sta treba da rade uz pesmu koja je prakticno balada prva 2 minuta

Žiri još ocenjivao nije druže. Za 10 minuta počinje žiri nastup 😆

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back