• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Iznervirala me rezija. Dakle zaista imamo veliki zadatak za njih i usrali su nam se u nastup jer je upao ovaj sto sklanja plast!!! Bar su mogli da promene kadar dok ne stave na yt.

Nego, eto, strepnje, kukanja, kadrovi ovakvi, ovi su bolji. I?
Nadmasismo Finsku u hajpu.

Jedino sto se da primetiti da su losiji bili uzivo nego na bilo kom nastupu PZEa a Luka mi je delovao malo razocarano dok je silazio sa bine.

No pritisak ulaska u finale je ogroman, to su resili. Vokalno ce biti mnogo jaci siguran sam. Sad samo da rese rezisera, ili ovog sko skuplja plast da ne naprave slucajno istu gresku, tu bih neki mac iskoristio onako malo GoTovski 🤗

Ма нека спавају до подне данас ЗАСЛУЖИЛИ СУ
Duška u 7 ujutru došla da se uključi u Jutarnji

walkingoout-door-hey.gif

Sve dolazi na svoje. Mislim da je Luka ispizdeo na nesto tehnicki od starta. Mozda je imao problema sa bubicom, delovao je pomalo unezvereno od pocetka, ali posto je u krupnom kadru, ne moze ni da signalizira ko Stamenovka koju su videli i oni sto su stajali ispred Arene.... 🙄

Ali opet ovo je kao paket nesto najkompletnije, digli smo vise prasine od Finske tkd...

Back