rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ja od žirija očekujem oko 50 poena, nema šanse da bude 20-30 to ćemo dobiti od regiona. E sad postoje te neke promene kod žirija ove godine i ako nas bog pogleda pa da upadnu neki rokeri u žirije ili makar ti mlađi ljudi koji nisu začaureni u pop mi bi mogli i do 100 poena kod žirija, ne kažem da je to izvesno ali nije nemoguće. Publika je ono što je teško proceniti jer u finalu su Rumunija i Norveška koje su slične a ja bih rekao i da Moldavija i UK delom zalaze u naše "biračko telo". Tu vidim razne scenarije od 50-150 poena.

Zato sam i mišljenja da ne treba mnogo da se mislimo oko utiska na žiri jer mnogo više možemo izgubiti kod publike nego dobiti kod žirija. Ako su moguće bilo kakve promene do sutra ja bi ih sve usmerio na atraktivnost nastupa ne bih mnogo polagao nade u žiri, pogotovo što nastupamo posle dve žiri poslastice i posle nas idu još dve, bićemo ružno pače za žiri.

Da imamo 30,40 od zirija i da pevamo.Od publike izmedju 80 i 100
Zbir od 130,140 je nazalost za nasu zemlju ocekivan.Zao mi je momaka koji su vrh vrhova,ali nwkako opet nisu uspeli ni nakon nastupa da izazovu ocekivan efekat i da to utice na kladionice,rangiranja itd.Jesu svi odusevljeni,to stoji,ali koliko ce glasati kad znaju da neko nema neke sanse?

postavili su visoke standarde svim budućim predstavnicima (i RTS-u) u svakom mogućem smislu.
Ovo su sad izgurali ovako, za svaki sledeći put će Boga moliti i činiti sve da se učesnik poput ovih momaka ni pod kojim slučajem ne ponovi, a molitve će se onda nastaviti u pravcu toga da se nekim čudom ako može ponovo narctamo u finalu, itd. u krug

Ne vjerujem da će biti bottom 5.Kod žirija moguće da budu, a što se publike tiče trebalo bi da prođu bolje. Mada hendikep je što učestvuje malo ex yu zemalja, pa je malo tih sigurnuh bodova.

Zbir od 130,140 je nazalost za nasu zemlju ocekivan.Zao mi je momaka koji su vrh vrhova,ali nwkako opet nisu uspeli ni nakon nastupa da izazovu ocekivan efekat i da to utice na kladionice,rangiranja itd.Jesu svi odusevljeni,to stoji,ali koliko ce glasati kad znaju da neko nema neke sanse?
Nemoj nažalost! 😃
130, 140 poena bi bilo sjajno! U većini godina, a i sa ovim brojem učesnika bi to izvesno bila barem leva strana tabele, ako ne čak i top 10. Gde možemo da potpišemo taj skor?! 😄

Nemoj nažalost! 😃
130, 140 poena bi bilo sjajno! U većini godina, a i sa ovim brojem učesnika bi to izvesno bila barem leva strana tabele, ako ne čak i top 10. Gde možemo da potpišemo taj skor?! 😄
Dobro da,u pravu si,preracunala sam.se da ce se televote razliti izmedju Izraela, Grcke Bugarske,Moldavije i naravno malo ce se omrsiti i Ukr,ako ne i Rumunija.

Meni je sasvim ok žreb, kao što sam i pretpostavio. Australija pre nas nije nikakav hendikep, oni će verovatno dobii žiri, a dobra stvar je i što između dva potencijalna tvt flopa. U svakom slučaju se ističemo.

Ovako i ja mislim. Mislim da je od žirija zagarantovano 12 od Crne Gore i možda 4-5 od Hrvatske. Sve više od toga je bonus. Ako preguramo 30 poena, pridružujem se u pevanju. I naravno, jedan 🖕🏻 za pičkast žiri koji ignoriše sve što nije mejnstrim.

Kod publike očekujem/ nadam se top 10, mislim da bismo mogli da uzmemo 100 poena, ali videćemo. Nažalost mislim da će nam Rumunija uzeti najviše poena pošto će imati 200+ kod publike.

Mislim da je od žirija zagarantovano 12 od Crne Gore i možda 4-5 od Hrvatske. Ne bi me iznenadilo da nam to budu jedini poeni od žirija.

Nažalost mislim da će nam Rumunija uzeti najviše poena pošto će imati 200+ kod publike.
Ako je Luke Black uspeo da ukači koji bod od Portugala, Islanda i Nemačke, što ne bi mogla i Lavina? Pored Hr i Mne. Ne znam što se ponašate kao da smo toliko beznadežan slučaj. Ne mislim da će nas žiri nagraditi ali baš da samo komšijske zemlje udele neku siću...

A ja npr ne mislim da je nama Rumunija direktni rival po tvt i ne znam što se to stalno forsira. Ranije je bilo po nekoliko rok/pop rok/metal bendova u finalu i to sa još sličnijim senzibilitetima. Da nema Rumunije, to isto glasačko telo bi verovatno glasalo za nešto drugo što vozi i uz šta se đipa. Naša publika je ona koja bi glasala za Tavo Akys.

Ako je Luke Black uspeo da ukači koji bod od Portugala, Islanda i Nemačke, što ne bi mogla i Lavina? Pored Hr i Mne. Ne znam što se ponašate kao da smo toliko beznadežan slučaj. Ne mislim da će nas žiri nagraditi ali baš da samo komšijske zemlje udele neku siću...

A ja npr ne mislim da je nama Rumunija direktni rival po tvt i ne znam što se to stalno forsira. Ranije je bilo po nekoliko rok/pop rok/metal bendova u finalu i to sa još sličnijim senzibilitetima. Da nema Rumunije, to isto glasačko telo bi verovatno glasalo za nešto drugo što vozi i uz šta se đipa. Naša publika je ona koja bi glasala za Tavo Akys.
Ne ponašam se kao da smo beznadežan slučaj, samo mi ne pada na pamet da se nadam i radujem da će žiri da nas nagradi. Lekciju sam naučio 😁

Meni se obično više dopada kako glasa žiri nego publika, ali za ovakve pesme su apsolutna govna.

Dakle, spreman sam na potpuni patos kod žirija, sve iznad toga ću prihvatiti oberučke.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back