• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Je l se secate 2007. kad nije bilo ni foruma ni kladionica, jedva se koristio internet i mi smo gledali Evroviziju i nismo imali pojma da ce Serifovicka da pobedi i onda smo svi plakali od srece? A sada kada je sve dostupno, ovde se vise mraci nego sto se navija

Pa niko ti ne brani da navijaš. Što ne navijaš ?

Je l se secate 2007. kad nije bilo ni foruma ni kladionica, jedva se koristio internet i mi smo gledali Evroviziju i nismo imali pojma da ce Serifovicka da pobedi i onda smo svi plakali od srece? A sada kada je sve dostupno, ovde se vise mraci nego sto se navija
Bravo. Divna vremena.

Baš danas je kompozitor Graić naveo da je 2007-me do polufinala Marija bila na 4-tom a posle toga je došla na 1- mesto na kladionicama.

Luka je bio maestralan stvarno. Publika je bila tiha na početku tj. na uvodu u strofu, tako da mu to nije omelo koncentraciju. Utiska sam da mu je najteže za pevanje kada krene da hoda ka stalku za mikrofon i žuri za kamerom, to je taj deo ,,Kako da ti pokažem..." ali i to je večeras bilo stabilno.
Growl je uživo mnogo tiši nego preko Tv-a što se to čini. 🤝👍Uskladili su se nekako bolje na ovoj probi svi čak i Pavle nije nadglasao Luku u završnici. Aplauz mi je jači bio u polufinalu preko Tv-a ali pevanje večeras Luke je daleko bolje.

Najjače ovacije večeras tj. za sad Bugarska i Moldavija definitivno, voli ih arena ovde baš baš, baš.

Iskoristih Francusku i Kipar za pisanje poruke ovde.

Momci su mi vazdušnom linijom na 20metra, bukvalno a pored Izraela. Preslatki su.

Cao, šef sale upravo peva, ne mogu to da propustim. 😆

Back