Dragi forumaši,
Ideja o tome da se Survivor vrati na forum na velika vrata nije samo moja i odmah želim ovo da iskažem. Planiralo se ovo u više navrata ali se nažalost nikada nije realizovalo. Nadam se da će se to ovog puta promeniti.
U ovom postu ću navesti samo par stvari, ideja iza teme, i ono što bi smo voleli da se dogodi u budućnosti ako bude dovoljan broj prijavljenih.
Ovu sezonu neću organizovati sam, @Vax'ildan i ja ćemo celu sezonu zajedničkim snagama izneti. Vax ima iskustva u organizaciji Survivora a ja kao neko ko je igrao par sezona ću probati da mu pomognem koliko god mogu da realizujemo svaku ideju koju bude imao i koju ja budem imao.
Pre par godina smo trebali da organizujemo jednu sezonu na drugom forumu sa našom Erin Navan. Nažalost ona više nije sa nama i ta sezona se nikada nije realizovala.
U njenu čast ja sam želeo da organizujem sezonu na ovom forumu za sve forumaše koji vole Survivor kao koncept i za one koji možda ne znaju šta je Survivor ali bi voleli da se oprobaju u forumskim igricama.
Prvo želim da kažem da je sezona u pripremi i da će zbog toga rok za prijave biti od današnjega dana 15/9/2025 pa do 15/10/2025 s tim što, ako broj prijavljenih bude popunjen i pre, sezona će početi pre pošto Vax i ja već imamo ideje i znamo otprilike u kom smeru će ova sezona ići.
Koncept Američkog Survivora je OUTWIT - OUTPLAY - OUTLAST - Nadmudri, Nadigraj, Nadživi. Naša sezona će biti slična Američkim sezonama s tim što ćemo Vax i ja smišljati i nove tvistove.
Jedna stvar koju smo želeli da uradimo sa Erin jeste da pobednik ove sezone bude novčano nagrađen. To je nešto što do sada nije zaživelo na Forumima. Nadam se da ovde hoće. Mi smo odlučili da ne krijemo to od vas i da budemo transparentni. Na vama će biti da odlučite da li želite da bude novčane nagrade ili ne. Naša dobra volja je da nagrade bude jer smo obojica igrali Survivor više puta i znamo šta znači igrati ga i želeli bi smo da nagradimo pobednika.
Sva pravila i koncept sezone će naknadno biti postavljeni ovde u prvom postu.
Prvo želimo da vidimo da li uopšte ima zainteresovanih za ovako nešto.
Oni koji su igrali sezone na ovom forumu ili drugim forumima mogu slobodno da podele svoja iskustva ovde sa drugima.
Ako odlučite da nam pošaljete prijavu molim vas da ne pišete javno da ste se prijavili tako da možemo da sačuvamo sve prijavljene forumaše u tajnosti dok ne budemo krenuli sa sezonom
Voleli bi smo da nam se pridružite u ovoj avanturi. S prijavama možete početi odmah. Prijave šaljite meni i @Vax'ildan u poruci. Slobodno obeležite i mene i njega tako da obojica vidimo vašu prijavu.
Minimalan broj prijava za start sezone je 16 učesnika a maksimalan broj učesnika je 20!
ROK ZA PRIJAVE - 15.09.2025 - 15.10.2025 - 21:00
Last edited: