Survivor - Comeback

Jel se igra uživo???

Igre se igraju uživo. U smislu bićete prisutni svi u isto vreme na forumu ili na diskordu u zavisnosti od toga gde igramo.

Trebaće vam diskord jer neke stvari bi igrali i tamo ali otom potom sve ćemo objasniti kad za to dodje vreme.

Od vas se očekuje da budete prisutni kada su igre kako bi ste pomogli svom plemenu i da investirate svoje vreme u komunikaciju sa drugima onoliko koliko vi to želite.

A šta ako neko ko ispadne obelodani sve spletke u kojima je učestvovao i tako ofira nekoga?
ili je ispalima zabranjeno da iznose bilo šta u šta su upućeni da ne bi uticalo na druge?

To bi dodatno objasnili ali da. Poroti je izričito zabranjeno da iznosi podatke javno ko je s kim bio.

To možete uraditi na finalnom plemenskom gde će porota imati priliku da razgovara sa finalistima ali nikako pre toga. Porota će imati svoj server gde će razgovarati i deliti mišljenja ali nećete javno iznositi vaša mišljenja dok ne dođe vreme za finalni plemenski savet.

Mislim da nam je ta sezona bila baš epic, tad je Stole pobedio kad nas je sve zeznuo i da forumaš koga smo s njim hteli da izbacimo je zapravo bio njegov dečko. 😂
Sećam se da smo se @Stefix i ja početku zaista svađali na forumu al smo to i preneli na igru kao maskiranje saradnje, zapravo smo dodeljivali jedni drugima imunitete.

A naravno i Androga koji preti Nikolininini, a i ostalima u privatnim porukama pa je diskalifikovan iz igre. 😂
Moram priznati da ne znam jesam li toliko luda

Predivna vest! Jako se radujem. Pokušao sam da igram Survivor na Discordu ali mi je sam koncept tamo bio nejasan i nisam se snašao. Imam molbu, ukoliko neko ima pristup tome @Destry94 @Vax'ildan da li možete objaviti spisak pobednika ili final 3 svake sezone i staviti u prvi post teme? @Stole znam neke anegdote ali pošto vidim da se ne oglašavaš, bilo bi ok da ispričaš svoje pobedničko iskustvo 😃

Predivna vest! Jako se radujem. Pokušao sam da igram Survivor na Discordu ali mi je sam koncept tamo bio nejasan i nisam se snašao. Imam molbu, ukoliko neko ima pristup tome @Destry94 @Vax'ildan da li možete objaviti spisak pobednika ili final 3 svake sezone i staviti u prvi post teme? @Stole znam neke anegdote ali pošto vidim da se ne oglašavaš, bilo bi ok da ispričaš svoje pobedničko iskustvo 😃

Spisak pobednika sa forumskih Survivora ?

Mislim da to imam negde. Pokušaću da pronađem. Tu su uvršetni samo ljudi koji su se takmičili na ovom forumu.

Back