Survivor - Comeback

Ne ne, bilo je to ranije, verovatno kad sam izbacio cirilicnog Marka iz druge sezone, kad niko nije hteo da pobedim jer sam bio "necasna osoba"

Ne ne, bilo je to ranije, verovatno kad sam izbacio cirilicnog Marka iz druge sezone, kad niko nije hteo da pobedim jer sam bio "necasna osoba"

To je onda 2 sezona ali ja se toga iskreno ne sećam. Ne sećam se baš nijednog detalja iz te sezone :D

Za sada imamo 7 oro prijavljenih.

Nastavite da se prijavljujete i ako imate bilo kakvo pitanje ili vam treba pomoć u toj odluci da li da učestvujete ili ne, i Vax i ja smo vam na raspolaganju. Rado ćemo odgovoriti na bilo koje pitanje.

Last edited:
Ja se samo sećam da je jedne sezone pobedio forumaš Dav o kome ne znamo apsolutno ništa, jer on jedini nije imao nikakve incidente dok valjda su drugi protivkandidati bili umešani previše u drame. 😂

Da, to je bila druga sezona. Leo i ja smo bili u finalu snjim.

Da, ta druga sezona kad, u suštini mnogi i nisu znali šta je uopšte Survivor inače ne bi postupali onako kako su. Ja se još sećam one drame oko Bebijevog tajnog imuniteta kad se mislim beše neko javno na temi žalio oko tvista koji je postavljen. 😆

I od mene podrška za ovaj projekat, bravo Destry i Vax 👏 Ljudi prijavljujte se bez razmišljanja, očekujem puno novih lica sa foruma u igri... U kolekciji imam jedno 2. mesto sa ovog foruma i još jedno 2. mesto na drugom forumu, čini mi se da ste ga već ranije pominjali... U mom slučaju je više bilo sreće nego znanja što se tiče učešća, ali svejedno vam treba od svega po malo, i sreće i znanja i taktike... Tako da samo napred 👍👏

Za sada imamo 11 prijavljenih. Fali nam još 5 osoba da bi ispunili minimum za početak sezone a bilo bi lepo da dođemo i do brojke 20!

Vax i ja uskoro šaljemo jedno iznenađenje u privatnoj poruci onima koji su se do sada prijavili.

Ljudi hvala vam na ukazanom poverenju. Krenuli smo s prijavama 15 septembra sada je 21i i mi već imamo 18 prijavljenih.

Nastavite sa prijavama ostalo je još 2 mesta.

Javićemo vam u toku naredne nedelje kada će biti početak sezone pošto smo rok stavili do 15 oktobra ali ste vi prevazišli sva naša očekivanja i već ispunili minimum koji nam je potreban za početak sezone.

Last edited:
Utešna nagrada za one koji ranije napuste takmičenje nek bude obavezno učešće u TGZP :cool:

b8270f8e5824f6e433e9c80690032ff8.webp

* VIRTUAL SURVIVOR *
- PRAVILA IGRE -

Igra se odvija u ciklusima od 2 do 3 dana. Nakon svakog ciklusa, jedan član plemena će biti izglasan na plemenskom savetu.

U zavisnosti od broja učesnika, postoji jedno, dva ili više plemena.

Način podele na plemena određuje game host.

IGRE ZA NAGRADU I IGRE ZA IMUNITET

Pre ujedinjenja:

Igre za nagradu su moguće u svakom ciklusu. Nagrada može biti trag(ovi) za pronalaženje skrivenog imuniteta (koja se šalje tajno osobi ili plemenu koje je osvojilo nagradu), prednost u narednoj igri za imunitet...

Igre za imunitet se igraju u svakom ciklusu.

Nakon ujedinjenja:

Nakon ujedinjenja svako igra za sebe u igri za imunitet. Što se tiče igara za nagradu, one mogu da variraju od toga da svako igra za sebe do toga da su takmičari podeljeni u grupe, ali to zavisi od tipa nagrade.

Vreme odigravanja igara:

U određeno vreme (na predviđeni dan) game host ostavlja u temi komentar sa zadatkom. Od tog momenta, svi učesnici igre ostavljaju komentar u temi za koji misle da je rešenje. U zavisnosti od brzine, učinka i tačnosti, određuje se pobednik. Igre za nagradu i imunitet održavaju se u odvojenim terminima, ali se može desiti da je jedna igra i za nagradu i za imunitet.

PLEMENSKI SAVET I NAČIN IZGLASAVANJA

Plemenski savet se odigrava nakon objave rezultata odigrane igre za imunitet.

U određeno vreme, game host postavlja pitanja koja ima za učesnike poraženog plemena i u narednih 10-20 časova, on može (a i ne mora) da postavlja dodatna pitanja učesnicima u temi.

Učesnici su u obavezi da ostave komentar u temi, ako postoji pitanje za njih. Ako nešto ne žele da odgovore, mogu to i da kažu, ali je na game hostu da li će insistirati na nekom odgovoru ako smatra da je to neophodno.

Tokom trajanja plemenskog saveta učesnici se dogovaraju (javno ili tajno) oko toga koga žele da izbace iz igre. Glasanje traje od pocetka do kraja plemenskog saveta. Članovi plemena salju PP(PM) game hostu sa imenom učesnika koga izglasavaju (nije moguće glasati za sebe).

Kada se jednom pošalje PP(PM) sa imenom, NE MOŽE se menjati odluka.

Ukoliko neko ne glasa, to će se računati kao glas za tu osobu i ta osoba će biti upozorena za naredni put. Ukoliko ista osoba ne glasa dva puta zaredom, ili tri puta u toku sezone, biće eliminisana iz igre.

Kada svi glasaju, a najkasnije do određenog vremena, game host ostavlja rezultate glasanja. Takmičar sa najviše glasova ispada iz igre.

Nerešen rezultat prilikom glasanja pre FINAL 4:

U slučaju nerešenog rezultata pristupa se ponovnom glasanju, pri čemu se glasa samo za dve ili više osoba koje su imale najveći broj glasova. Te osobe ne mogu da glasaju. Ukoliko se nerešen rezultat ponovo desi, svi takmičari koji nisu imuni će izvlačiti kamenje, jedan kamen će biti različite boje, i ko izvuče taj kamen, biće eliminisan iz igre.

Nerešen rezultat prilikom glasanja u FINAL 4:

U slučaju nerešenog rezultata, učesnici sa istim brojem glasova će odigrati igru i pobednik će ući u FINAL 3.

TAJNI IMUNITET

Ukoliko neko ima tajni imunitet i želi da ga iskoristi, pored imena takmičara za koga glasa, u privatnoj poruci treba da napiše da želi da iskoristi tajni imunitet i koga želi da zaštiti (moguće je zaštititi i sebe). Svi glasovi protiv tog osobe se neće računati.

Ako neko izgubi mogućnost glasanja, a želi da iskoristi tajni imunitet, može u toku plemenskog saveta poslati PP(PM) sa rečima da želi to da uradi.

Ako je neko glasao, a nije ga iskoristio, on ima pravo nekome dati tajni imunitet, ali mora javno to da uradi. Osoba koja ga je dobila ima 3 opcije: da ga iskoristi, da ga zadrži ili da ga ne prihvati.

Pre ujedinjenja se tajni imunitet ne može deliti između plemena, osim javno za vreme igre. Tajni imunitet se zadnji put može iskoristiti u FINAL 5.

UJEDINJENJE I BROJ ČLANOVA POROTE I FINALISTA

Ujedinjenje se dešava kada u igri ostane 10 ljudi osim ako game host ne odluči drugačije. Na kraju mogu ostati 2 ili 3 finalista.

O pobedniku odlučuju članovi porote sačinjene od 7 do 11 izbačenih takmičara.

U slučaju povlačenja iz igre nekog člana porote, zamenjuje ga učesnik koji je poslednji ispao, a nije postao član porote.

Ukoliko se desi nerešen rezultat, pobednik će biti biran prema kriterijumu koji će biti objavljen tada.

OBRTI I TAJNI IMUNITETI

Obrti u igri mogu biti od zamene igrača u plemenima, do ponovnog kreiranja plemena. Budući da su obrti tu da iznenade učesnike, o njima se ne govori unapred.

POKLANJANJE NAGRADA I TAJNIH IMUNITETA

Pre i posle početka plemenskog saveta:

Ukoliko plemenski savet nije počeo, nagrada može da se pokloni tajno, putem privatne poruke preko game hosta.

Za vreme plemenskog saveta:

Ukoliko je počeo plemenski savet nagrada može da se pokloni samo JAVNO.

NAPOMENA: Ako osobe nisu u istim plemenima, u tom slučaju predaja nagrada mora biti isključivo javno i to za vreme trajanja Igre.
Tajno prebacivanje može jedino ako su se obe osobe našle same na "ostrvu duhova" ili slično.

Crni Glas, Dupli Glas, Ukradeni glas i slične nagrade se koriste TAJNO putem privatne poruke.

Back