Televizija

Nisam znao to evo sada sam pročitao.. Katie je najgluplje moguće odigrala igru, previše je verovala muškom delu grupe. Julie mi je pored Ami takođe bila omiljena u Vanuatu sezoni. Niko svaka čast kako se sećaš svega, ne znam doduše u kom vremenskom periodu si to sve odgledao. Koja sezona je po tebi najpotcenjenija i najprecenjenija? ( Nemoj da mi spojluješ dešavanja nisam sve gledao) 🤣 Ivana možeš i ti da odgovoriš ako se sećaš

Ja mislim pre da nije ni htela, ali ono.. Možda je samo moj utisak. Inače meni Ian bio favorit tu i žao mi što nije prihvatio barem još jedno učešće jer je tu baš bio klinac i tako je i odigrao.

Sad tek vidim pitanje.. Mislim da je to više do ukusa, lično nisam obraćala toliko pažnju na upoređivanja tog tipa, meni je generalno sam koncept zanimljiv za gledanje. Samo, eto ima nekih koje su mi manje ili više zanimljive od sezona.

Jos uvek trebam odgledati 4 sezone (5, 27, 31 i 34). Gledao sam u random redosledu posto sam se rano spojlovao, a vecinu sezona sam gledao kada sam se spremao za WAW.

Jedini razlog sto sam stao i nikako da dogledam sve je sto hocu da ove 4 sezone odgledam po redu, a nemam volje da gledam Tajland, imam je u laptop vise od 2 godine mislim i nikako da sednem da gledam.

Najbolje dve sezone su svakako 16 i 20, to ce ti reci vecina fanova i u pravu su, licno meni je 16 omiljena, plus 37 od novijih. 17 je isto predobra sezona ali vise u trashy reality zanru nego sto je kvalitetna sezona, jednostavno je prica za sebe.
Sa druge strane upravo Palau je zapamcena vise nego sto treba po meni i mozda Tocantins (18), koja ne mogu reci da je losa sezona, ali je jako voljena, a vecina ljudi me nerviraju.

Inace puno od ovoga pamtim jer imam talenat da pamtim nebitne stvari, a isto jer cesto scrollam reddit i na survivor subreddit se puno od ovih stvari pominju iznova i iznova.

Bolje ti je da promešaš redosled, tako teško da ćeš ih skoro odgledati. :ROFLMAO: Ili da ti Tajland barem ne bude prva.
Da, iz 16. mi je definitivno među simpatičnijim i omiljenijim pobednicima. Mada, nisam očekivala da će i pobediti.

Pa ako kreneš od Tajlanda smorićeš se, meni lično najdosadnija sezona do sada. Nikada nisam imao taj reddit pa bih voleo da viidim diskusije na tu temu. Inače na yt mi je davnih dana izašao klip sa nekog plemenskog gde žena govori za nekoga koga glasa " šovinistička svinja nešto tog tipa" i vređa ga ne znam o kojoj sezoni se radi možda vi znate. U jedva čekam onda tu 16-tu da pogledam.

Posebno što su ostale sezone, koliko me sećanje služi prilično dobre. Game changers (34) mi je jedna od retkih relativno novijih koja mi je baš dobra.

Ma za sve te sezone vec znam skoro sve sto ce se desiti ali bi svakako voleo da pogledam. Vise mi je problem sto u zadnje vreme retko gledam i serije, pa tako i ovo, vise gledam strimove.

@libertà to ti je Gabon (17)😆

Dobro si napisao to, sad tek skontala da sam pomešala Micronesiu sa Gabonom. :ROFLMAO::D
Ja sam bukvalno bila ubeđena da je Gabon 16. Mada i Micronesia je ostala upamćena, ali da ne spojlujem dalje. :D

Ni meni se ne dopada Stefani u Gvatemali. Nekako previše taktički pristup nekako mi je prirodnija bila prethodne sezone. Ostale su mi još 2-3 epizode. Nego zanima me koliko vam je vremenski potrebno da odgledate sezone? Ja nekada u jednom danu odgledam nekada dan i po, dva. Nešto mi je loše bilo pa nisan završio već bih počeo sigurno Panamu uveliko.

Uvek sam bingeovao u 2 dana, zato sad ne mogu da dogledam ove nikada mi se ne da da potrosim 2 dana samo gledajuci sezonu.

Iskreno se ne sećam koliko mi je trebalo po sezoni, ali mislim da nisam baš išla takvim tempom kao Niko. A i prošlo je nekoliko godina otkako sam pogledala.

Једно од активности којима сам се бавио док сам био дуже време одсутан са форума јесте вођење над сопственим Јутјуб каналима "Балкан рекламождер" и "База ТВ садржаја" (овај други је делимично у мом власништву). На овом Јутјуб каналу, између осталог, можете наћи и помало потцењену Пинкову емисију коју је Ивана Бојић Зарић радила током 2003. године - „Ивана, драго ми је“.

Pogledaću čim završim sve sezone. Sada počinjem Mikroneziju , po najavi deluje zanimljivo. Kada završim 20. sezonu opet pišem favorite i utiske 😁

TV premijera filma "Oluja" 4. avgusta u 21:00 na RTS 1

Dugo iščekivana drama o jednom od najvećih zločina nad Srbima, ispričana kroz sudbine običnih ljudi stiže na male ekrane. Režiser Miloš Radunović je intervjuisao gotovo trideset ljudi koji su preživeli "Oluju“ i zatim napisao scenario koji kroz sudbinu četiri porodice, priča priču o tragediji 250.000 ljudi.

Glumačku ekipu u, kako autor navodi, antiratnom filmu sa ratnom temom, predvode Jovo Maksić i Zlatan Vidović pred kojim je bio poseban izazov – da tumači braću blizance: pravoslavnog sveštenika i borca Legije stranaca, koji se pronalaze u ratnom vihoru.

Priča prati običnog čoveka Iliju, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kome je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću.

U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo.

U toj bici za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.

Film je bioskopsku premijeru imao početkom ove godine, kada ga je za samo tri nedelje prikazivanja u bioskopima širom Srbije pogledalo preko 100.000 gledalaca.

Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić...

Režija: Miloš Radunović​

Daru sam pogledao, i jako je loš film. Da, govori o stradanju našeg naroda, ali je po meni film čista propaganda. Pogotovo što postoji bezbroj filmova snimljenih na istoj osnovi i gde se moglo uzeti mnoštvo ideja, ali nije. I gluma mi je bezveze.
Aidu nisam pogledao, ne zato što je "bošnjačka propaganda" , već jer me "strah" da film neće ispuniti moja očekivanja.
Oluju takođe planiram da preskočim.

Veceras pocinje 25. sezona americkog Velikog Brata za sve rijaliti fanove. Isto je igra strategije kao Survivor ali priznajem da je za nove fanove puno teza za "getting into it". Svakako, preporucujem za sve koje vole zanr.

Attachments

• Screenshot_20230802_230554_X.webp
    Screenshot_20230802_230554_X.webp
    209.8 KB · Views: 6
Veceras pocinje 25. sezona americkog Velikog Brata za sve rijaliti fanove. Isto je igra strategije kao Survivor ali priznajem da je za nove fanove puno teza za "getting into it". Svakako, preporucujem za sve koje vole zanr.
Je l' se to Julie Chen vratila na TV?

Ona nikad nije napustila VB, uvek je ona bila voditeljka, napustila je druge projekte nakon skandala sa muzom. Cak je i doubled down kad je pocela da dodaje njegovo prezime i da se predstavlja kao Julie Chen Moonves. Fandom je zbog toga ne voli puno vise, ali vecina ne moze da zamisli bilo kog drugog kao voditelja.

Back