Televizija

Ma dobro je pa su im i snimili pesme svima, sigurno su ugovorom bili obavezani na to, i vratiće sve koje su ispali u sledeću epizodu i odabrati jednog od njih da se priključi finalu, što mi iskreno i nema smisla jer troje trenutnih takmičara koji će ispasti neće dobiti drugu šansu i na kraju će ih u finalu biti 4.

Generalno je katastrofa format ove sezone, sam kvalitet sezone, kvalitet učesnika, nastupa, sad i pesama, sve više mislim da je ovo poslednja sezona.

Čestitke Anji na zasluženoj pobedi u finalu! 😍🥳 #masterchef
Konačno negde da mi favorit pobedi 😂
I Stefan bi bio okej kao pobednik, takođe zaslužen, ali glavno jelo i dezert je uticalo na Anjinu pobedu 😍
Nisam gledao ali sam primetio njenu lepotu jer moja drugarica gleda, ako je to riđokosa devojka? Planiram da krenem da gledam Masterchef.

Što se IDJ-a tiče ajde nekako su ovim malo popravili horor sezonu, počevši od izbacivanja, brisanja glasova itd. Ovo vraćanje jednog kandidata nema smisla ali očigledno produkcija nije imala para za 12 spotova što je bruka. Makar su svi dobili pesme da ne bi ova sezona bila potpuni fijasko, ako planiraju 4. sezonu neka ozbiljno razmisle kako će teći šou. Od pesama mi se za sada sviđaju Ninina i Lanina, moram čuti i ostale 😄

Ovih 6 ispalih kandidata u Idjshow-u dobili bolje pesme nego ovih 6 što su ušli u polufinale... !

Bukvalno polufinalisti lošije pesme dobili. Za sada mi se najviše sviđaju pesme od Pavla, Zorane, Nine, Lane, Lune, Kristine i Stefana.

Kseniya MAMA snima nama

Pesma me na prvu nije nešto kupila, ali uživo je pokidala, trebala je proći u finale.

Ima bas neku vatrenu energiju na sceni, kakvu retko ko ima od svih takmicara. Bolji paket i od Mahrine tbh

Znao sam da u finale idu Nina, Pavle i Stefan... kao četvrtog sam očekivao Kseniju, ali i Luna ima djajnu pesmu... Pavle do pobede!

da li preporučujete The Traitors rijaliti, i da li je neko gledao? ima mnogo bivših Survivor učesnika. Nisam siguran da razumem koncept ali možda bih gledao nakon što završim eru Survivora.

Da. Gledao sam i Britanske sezone, a i cuo sam lepe stvari o australiskoj, novozelandskoj, kanadskoj itn.

Pevanje uz bend u finalu IDJ Show-a nisam očekivao lol stvarno niđe veze, utisak večeri kao da gledam ZG, mada mi se sviđa izbor pesama do sad.

Nina do pobede 🙏

Nije loše što je Pavle pobedio ali bi mi bilo draže da je Nina. Ima sve za kompletnu zvezdu. Što se tiče devojke iz Pančeva koja peva “Ne zovi me” njena viralna sprdnjica od pesme je najveći utisak sezone. Nadam se da će četvrta sezona biti bolja bez obrta i izbacivanja takmičara, tačnije i ako bude bilo izbacivanja da to bude najavljeno na početku.

Ja sam navijao za Pavla, tako da sam srećan... Zasluženo... Sledeće je PZE...

Back