Choda:
Čim sam video zadatak, uplašio sam se zbog boje Pokijevog glasa i zahteva da otpeva Bensona Buna, visokotonca. Čini se da nije previše slušao pesmu pa da pohvata ukrase, ovako je izvukao najviše što je mogao.
Vladimir:
Početak je bio malo klimav i delovalo je kao da traži pravi ton, ali je refren potpuno promenio utisak. Drugi deo pesme je bio mnogo sigurniji, posebno kod visokih tonova gde se imitacija baš lepo čula. Dobar “povratak” u toku same pesme.
Tetsujin:
Vidim trud da ga oponašaš, ali falilo je jačeg njegovog naglaska i tog "countryevskog" štiha. Svakako korektno odrađeno.
Nije sve tako sivo:
Pokahontas svaka čast što si ovo izveo do kraja pošto nimalo nije laka pesma za izvedbu i vidi se da si se mučio sa vokalom ali što se imitacije tiče skinuo si Bensona. Možda jedina zamerka je što si na startu pesme toliko bio fokusiran da skineš Bensonove manerizme da se jedva čulo šta izgovaraš. Probaj da poradiš na tome da i kada imitiraš nekoga ipak dikcija bude na nivou. Možda da nađeš bolji način da se snimaš jer si ovde vidno bio van sinhronizacije.
Choda:
Sve korektno kao i po običaju, mada su generalno svi bili slabiji u ovoj emisiji. Igor ide na sigurno i dosad se uvek pokazalo kao dobro rešenje, ali je falilo one Sabrinine njanjavosti u glasu.
Vladimir:
Delovalo je kao da je kvalitet zvuka malo zakazao — zvuk je bio prigušen i to je dosta uticalo na ukupan utisak. Šteta, jer se iza toga verovatno krije bolji nastup nego što smo zapravo čuli. Sa boljim balansom zvuka moglo je ovo da ode stepenik više.
Tetsujin:
Lijepo si popratio melodiju i tekst. Nedostaje više "ženskog" glasa. Znam da ti je to teško, ali mislim da bi bolje zvučalo da si pokušao ići u više tonove.
Nije sve tako sivo:
Pristojan pokušaj ali fali imitacija Sabrine, nije ovo ni blizu toga. Ovako imaš slušljiv glas ali ti nije legla pesma. Predlažem da i Storm ovo čuje kao najveći fan Sabrine na forumu pa da vidimo šta bi on rekao da ne ispadne da sam pregrub ali zaista mislim da si trebao poraditi na imitaciji ženskog glasa.
Choda:
Na početku je bilo dobro, ali je kasnije počeo da ispada iz ritma. Čini se da je gubio energiju i dah kako je tekla pesma pa je sve manje ličilo na Harija. Sveukupno je moglo bolje, ali nije ni loše.
Vladimir:
Jedna od slabijih epizoda za zelenog. Delovalo je kao da mu pesma jednostavno nije legla i da nije uspeo da uhvati pravi ritam i atmosferu. Nije loše, ali od njega smo već čuli mnogo bolje nastupe.
Tetsujin:
Dobro pogođena atmosfera pjesme, ali je bilo preduboko pogotovo u dijelu "you know...". Također, i dalje neuvježbano točan izgovor teksta (u nekim dijelovima si kasnio, brzao i sl.). Šteta, jer kao što rekoh u skoro svakoj epizodi - mislim da bi puno bolje prolazio samo da se te neke stvari dorade.
Nije sve tako sivo:
Pristojan pokušaj, čak u nekim momentima i vučeš na Harija. Sve u svemu se može poslušati.
Choda:
To je trebalo ovoj emisiji! Odličan Lejdi Gaga momenat uz energiju i prepoznatljive ukrase. Bebi je poznat kao neko ko voli da pusti glas i čini se da mu je ovo perfektno leglo. Tonalitet na mestu, Bebi je jedan od većih forumskih sluhista!
Vladimir:
Jedna od težih pesama u ovoj epizodi, a Bebi je to izneo vrlo uverljivo. Imitacija je bila pogođena, pevanje stabilno, a dinamika pesme lepo ispraćena od početka do kraja. Delovalo je sigurno i samouvereno, bez velikih oscilacija. Vrlo dobar nastup.
Tetsujin:
Odlično! Nemam više što nadodati nego izvrsna obrada i to moram nagraditi.
Nije sve tako sivo:
Od početka do kraja vladaš ovom pesmom i zadao si domaći zadatak svima što se tiče izvedbe ženskih izvođača. Pogodio si u suštinu i pronašao tu Gagu u sebi. Svaka čast!
Choda:
Očekivao sam klasično Stefiksovanje u ovoj emisiji, ali se čini da je učinak bio slabiji. Čini se da prosto priprema nije bila dovoljna, a talenat se čuje. Čini mi se da je u nekim delovima zaboravljao tekst. Kritika - jer tako je to kad postaviš toliki standard.
Vladimir:
Stefix kao i obično vrlo ozbiljan u pripremi. I pevanje i imitacija su bili na visokom nivou, a vidi se da svake nedelje ulaže maksimalan trud. Deluje kao takmičar koji retko ima “slab dan”, što ga drži stalno u vrhu.
Tetsujin:
Ovo je standardno izvrsno za tebe! Ja sam na trenutke mislio da je ovo original pjesma. Svaka čast! Sada me baš zanima kako ćeš se snaći u nekim stilovima koji su potpuno drugačiji od dosadašnjih.
Nije sve tako sivo:
Vidi se zbog čega si trostrutki pobednik, odlična imitacija Mahmooda i imaš skroz pristojan glas, skroz si ubo sve što je potrebno da se izvede ovakva pesma, skinuo si brzinu izgovaranja, dikciju, i ti kao da si Italijan, odličan izgovor!
Choda:
Majsta nas je takođe navikao na visok nivo i možemo reći da je posao odrađen korektno, ali je baš imao problem sa visinama, što mi je čudno jer je on obično bio dobar u tom segmentu. Korektno svakako.
Vladimir:
Vokalno možda i najjači nastup ove epizode. Pesma sama po sebi daje dosta prostora da se pokaže i pevanje i imitacija, što je Majsta94 uglavnom dobro iskoristio. Jedina mala zamerka ide na refren gde je moglo biti još nijansu sigurnije.
Tetsujin:
Majsta, ovo je pjevački bilo na razini. Možda je malo nedostajalo rašpe, ali meni je ovo baš odlično. Bravo!
Nije sve tako sivo:
Ako sam igora kritikovao što fali malo ženskog dodira u izvedbi ženskog izvođača tebe tu ne mogu da kritikujem, isto kao Bebi si uspeo da pronađeš unutrašnju Majli i da izvedeš ovo skroz pristojno. U nekim delovima si delovao nesigurno ali si izvukao ipak ovo do kraja. Svaka čast!
Choda:
Ne mogu da dajem objektivni komentar jer vidim da je Kakaši bio tehnički sprečen da donese zvuk kakav bi trebalo. Zvučalo je kao instrumentalna obrada, a bio je zanimljiv zadatak. Vokalno nije baš ličilo na Bili.
Vladimir:
Ovde je možda bila i najprepoznatljivija imitacija večeri. Kakashi se stvarno potrudio da uhvati Billie fazon i to se čulo. Nije sve bilo savršeno, ali se jasno vidi trud i ideja iza nastupa.
Tetsujin:
Ne znam koristiš li nekakve dodatke da malo zamaskiraš pjevanje, ali i dalje se povlači isti problem. Više si ti ti u pjesmama, a manje obrada iako mi je ova dosad možda i najbolja tvoja obrada. Uglavnom, probaj što više raditi na tome da interpretiraš što točnije pjevača kojeg si dobio.
Nije sve tako sivo:
Odlična imitacija, skroz pristojno pevanje ali u nekim momentima te nadjačava pesma i instrumental, pripazi na to i nađi bolji način da se snimiš. Sve ostalo je za pohvalu jer si zapravo skinuo Billie što nimalo nije lako.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.