TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 1. epizodi

• Bebi - Hajde da se volimo (Lepa Brena)

• Majsta94 - Uzmi me (Maja Nikolić)

• Kakashi - Osloni se na mene (Oliver Mandić)

• Vax'ildan - Slike u oku (Louis)

• zeleni - Mustafa (Bebi Dol)

• Pokahontas - Replay (Senidah)

• Stefix - Iz jednog pogleda (Massimo)

• igorrogiESCfan - Zbogom ljubavi (Vlado Georgiev)

• remasur - Košava (Zorica Brunclik)

• zakaya - Slatka mala (Jelena Karleuša)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Moja preporuka je Audacity. Odličan program a ujedno i besplatan.

Jaooo. Jel smije žiri ovako usputno čavrljati ovdje? Tipa kada je odabir pjesama. To mi je najzanimljivije. Inače, nekoliko pjesama jedva čekam čuti. :LOL:

Može, samo da ne utiče na ishod glasanja. :)

Opet imam problem da kad snimam u sred pesme dobijem napad smeha i onda sve moram ispočetka. 💀

Ja sam pokušao par puta da snimim ali ograničeni raspon glasa me natjera da prestanem na pola jer ne mogu da dostignem Majine visine!

Niko ne može Majine 3 oktave i 3 tona da dosegne, zato je najbolje samo da se ubaci ludilo u glasu da se skine manir. 😂

Danas smo odradili generalnu probu i snimili sve tuto kompleto, ali smatramo da može bolje, tako da ćemo, u slučaju da ne stignemo da se ponovo snimimo, poslati ovu demo verziju 😁

Prva, prva, prva, demo verzija 😃 Jedva čekam da vas čujem, pa da spremimo zanimljive zadatke i za naredne epizode.

Mi konačno izgurali jedan snimak bez usputnih smetnji koje smo imali. Prva rezerva je snimljena. Do petka se trudimo, ne damo se.

Nadam se da će ljudima makar biti smešan ovaj trash od nastupa, jer ako neko ocenjuje pevanje ovo je teška nula. 😂

Miloše, izvini ako urnišem Brenin nastup nadam se da neću biti sankcionisan. 🤣

Back