TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 2. epizodi

• Stefix - Europapa (Joost Klein)

• zeleni - The Code (Nemo)

• Bebi - Tattoo (Loreen)

• igorrogiESCfan - Shum (Go_A)

• Vax'ildan - Love Injected (Aminata)

• zakaya - In corpore sano (Konstrakta)

• Majsta94 - Doomsday Blue (Bambie Thug)

• Kakashi - Mon amour (Slimane)

• Pokahontas - Cha Cha Cha (Käärijä)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Hahahah Vax najjači zadatak imaš 💪😂

Da mi je neko nekad rekao da ću pjevati Jami negdje vjerovatno, ne bih vjerovao, ali to je čar TGZP-a 😂😂

Ne znam ko će više da bude šokiran pesmom koju ću pevati, da li komšije u Ns-u ili ukućani u Vš-u. Sigurnija zona mi je ovo drugo, navikli su na prebačaje. Ovi prvi nepoverenici mogu zvati komunalnu miliciju već su me zlostavljali za rođendane.

Bravo za novu epizodu svima! Svega i svačega ali Štefiks i dalje najbolji i najdominantniji, ali preti da mu priđe usisivač iz pakla (demonizovani kirbi)!
Ne plašim se mrakova, vukova ni jakih vjetrova, ali tebe u crvenoj stolici gostijućeg člana žirija pomalo… 😬😬😂

Ne smeju da me stave u žiri Stefiksanija tako da nemoj strepet!

jusup-doktor-jusup.gif

Prva proba Špijuna nije prošla dobro, histeričan smeh me obuzima ne mogu da izguram do kraja.

Drži se, biće bolje. Nadam se da ti se tekst tog dela dopada i da inspiriše.

Neko je prašinu digao
Dok još kući nisam stigao
Neko me je klevetao dok si bila sama
Ne veruješ valjda glasinama?

Kako napreduje ispevavanje "Aj Riki Martine"?

Može neko lakše pitanje? 😂
Sve je okej do refrena, kod dodje refren onda izneverujem na samog sebe i na to šta pevam i puknem od smeha xD

Čuje se baš da ne slušam narodnjake u slobodno vreme čim mi trileri idu katastrofa, stvarno na probama zvučim ko Vendi.

Stanje na tabeli posle druge epizode...

View attachment 41356
Zeleni i Zakaya robbed!

Zaslužili su više poena zbog napretka od prve epizode.
Zanima me na što je @liberta prvo pomislio kad je čuo pljeskanje na početku pjesme cipela 😂😂
Moulim, zašto ja? 😂

Što se tiče druge epizode, svi su se potrudili ali i dalje najdominantniji utisak na mene su ostavili Zakaya, Stefix, Igor i Poky. Definitivno Stefixu ovo najbolje ide od ruke, iako nismo u nekim forumskim odnosima, moram da ga pohvalim!

Već smo kurvetirali Kučku, zadovoljni smo nastupom i računamo da ćemo se ovih dana prehladiti pošto smo u patikama i letnjim čarapama hodali po mokrom snegu, pa nećemo moći da iskoristimo sav potencijal ove numere

Back