Choda:
Majsta nas je navikao na standard - zadatak je bio jako nezahvalan i uspeo je da ga iznese, pre svega energetski i po pitanju fraziranja u stilu Bambi. Nadam sam se na kraju onom vrisku, ali jasno mi je - pogotovo ako živi u zgradi

Dobro odrađen zadatak u globalu, pribegao je falsetu na refrenu.
Vladimir:
Kada sam video zadatak mislio sam da će ovo biti prevelik zalogaj. Međutim, Majsta94 je to rešio prilično samouvereno. Pohvatao je ključne momente, atmosferu i energiju nastupa, i uspeo da prenese taj specifičan stil na forumsku binu. Težak zadatak, ali dobra realizacija.
Tetsujin:
Iako je nastup u cjelini bio vrlo dobar, osjetio se veći izazov u dijelovima s visokim, ali i dubljim tonovima. U odnosu na prijašnje izvedbe, povremeno je nedostajalo malo izraženije imitacije koja te inače zna dodatno istaknuti. Ipak, tvoj temelj je i dalje kvalitetan pa očekujem I dalje izvrsne imitacije.
Lefkada Tsunami:
Engleski maternji. Ovo pevanje-veštičarenje mi je fenomenalno, samo da nema veze sa nekom crnom magijom. Raskoš umetničkog izraza najviše se vide u mirnijim delovima pesme. Falilo mi jačeg vriska, ali razumem ipak ima ljudi u komšiluku. Avda Kedavra odlično!