TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 2. epizodi

• Stefix - Europapa (Joost Klein)

• zeleni - The Code (Nemo)

• Bebi - Tattoo (Loreen)

• igorrogiESCfan - Shum (Go_A)

• Vax'ildan - Love Injected (Aminata)

• zakaya - In corpore sano (Konstrakta)

• Majsta94 - Doomsday Blue (Bambie Thug)

• Kakashi - Mon amour (Slimane)

• Pokahontas - Cha Cha Cha (Käärijä)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

9. Pokahontas - Cha Cha Cha (Käärijä)

Choda:
Konačno da legne! Ono brundanje na početku - original Karija. Na refrenu je bilo malo dublje nego što je trebalo, a mnogo bolje je izneo onaj poslednji deo od očekivanog. Sveukupno odlično odrađen zadatak, i sigurno najbolji Pokijev dosad.

Vladimir:
Iskreno, kad sam video zadatak, mislio sam da će se totalno pogubiti… ali desilo se potpuno suprotno. Nastup je bio baš zabavan, energičan i iznenađujuće uverljiv — čak je i finski zvučao prirodno. Jedna od njegovih najboljih imitacija do sada, bez dileme. Prijatno iznenađenje večeri!

Tetsujin:
Teško je išta dodati osim da si stvarno si odvalio ovu izvedbu. Odlično si balansirao između dviju varijanti pjevanja i zadržao sigurnost kroz cijelu pjesmu. Jako mi se svidio drugi dio pjesme kada "pjevniji" dio. Posebna pohvala za pjevanje na finskom što je dodatno podiglo autentičnost. Vrlo dojmljivo! 🙌

Lefkada Tsunami:
Glas, energija, finski, ma sve ima ova imitacija! Odlična tranzicija posle moćnog dela pesme, na onaj mekši. Sviđa mi se CHA CHA koliko je moćno i jako, kao i "režanje" za kraj. Sve pohvale, nije lako pevati na ovako teškom jeziku!​

Što se tiče komentara u vezi sa matricom za Go_A - Shum, poslata je originalna matrica, odličnog zvuka, pa takmičari neka povedu računa kako snimaju, da bolje usklade zvuk vokala sa matricom.

Šou sa rezultatima treće epizode i imitacijama četvrte biće u nedelju u 12 časova.

Back