TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 4. epizodi

• Kakashi - Kilo gore kilo dole (Mile Kitić)

• Bebi - Špijuni su među nama (Mitar Mirić)

• igorrogiESCfan - Žena zmija (Maja Marijana)

• Pokahontas - Kučka (Stoja)

• Vax'ildan - Bićeš moj (Tanja Kovačević)

• zeleni - Nikom nije lepše nego nama (Viki Miljković)

• zakaya - Pauk (Era Ojdanić)

• Majsta94 - Čokolada (Jami)

• Stefix - Aj Riki Martine (Neša Bridžis)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ovaj put ste nadmašili sebe, fascinantno 🤩. Tesko cu da odaberem 3 najbolje, moram da razmislim... 😎

Napokon da i ja odslušam...

Prezabavni ste bili 😍

Nisam ni znao da mi je trebala operska verzija Špijuna 🤣🤣🤣

Stefix se nakon pauze vraća na prvo mesto 😃

A Igor ponovo iznenađuje 😀

Ako budete pred gašenjem, ne brinite, Arktik vas preuzima. Tamo se merači gledanosti usijaju kad dođu do 29 gledalaca 🤣🤣🤣🤣

Molim vas, bez hajpovanja unapred, publici se nije svidela Loreen tek Gaga neće. 🤣

Nisam se do sada ovde uključivao. Bravo (Käärijä) Poky na zasluženoj pobedi! :love: :cool:
Bravo Stefixe na apsolutnoj dominaciji i prethodne dve pobede! Sjajno ti ide! 👏 Posebno je ova sada imitacija dovedena gotovo do perfekcije. 🙏
Glasao sam uvek do sada, a mislim da je ova runda najjača. Baš se vidi da ste se svi opustili i da ste blistali. Biće baš teško odlučiti koje troje dodeliti glasove.

Iskreno uopšte nije laka uloga (gostujućeg) žirija... evo slušam sve po ko zna koji put i pišem komentare, i teško je proceniti kad je dosta nekog iskritikovati nažalost ili nekog nahvaliti 😅 srećom pa je ovo jednom i ja odoh ali svaka čast redovnoj postavi žirija!

Ne znam za ostale takmičare, al ja ne mogu sebe ni da poslušam u ovoj izvedbi a da ne postavim pitanje da li je ovo stvarno moj ćivot sada?

Ali hrabrost je vrlina na osnovu koje ljudi u opasnosti čine plemenita dela što bi rekao pokojni Aristotel.

Svuda paparazzi ne može ni domaća kafa da se popije

images

Mislio sam da ću umrijeti slušajući zadnje pjesme, ali zapravo je bilo ultra zabavno. Neki su bili vrlo uspješni. Svaka pohvala!

Ja sam protestirao. Kad je organizator odlucio da bas troluje, ja sam odlucio jos vise!

Elem, pridrzavam se onog sto sam bio rekao nedavno da ziriji u finalu pjevaju, a sada jos bolji prijedlog - da mi koji cemo ispat u pf da budemo ziri stalnom ziriju i ne samo to - mi im biramo pjesme.

Za @Tetsujin predpažem srna i vuk od đulijana, od @Miloš npr polomicu case od kristala, od ovog treceg hocu na tvoje rame... 😂😂

I naravno da ne koristimo AI da nas motovise u komentarima (odalo vas je ova dugacka crta sto je karakteristicna za chat)

Back