TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 7. epizodi

• Majsta94 - Devojka sa čardaš nogama (Đorđe Balašević)

• Bebi - Kraljice srca moga (Šaban Šaulić)

• Kakashi - Pitaju me u mom kraju (Dragana Mirković)

• igorrogiESCfan - Osam tamburaša s Petrovaradina (Zvonko Bogdan)

• Stefix - Kada padne noć (Riblja Čorba)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Imao sam plan još par puta da snimim juče i danas ali nisam stigao, tako da ide jedan od pokušaja od neki dan

Dragana Kiss GIF
Dragana Mirkovic GIF
Summer Vacation GIF

Podsećam takmičare da pošalju imitaciju danas do 11h.

Publika može da glasa do 12.36. Doprinesite rezultatima!

Još malo više od sat vremena ostalo je za glasanje publike!

Evo redosleda nastupa za sedmu epizodu.

Nažalost, zakaya napušta takmičenje, jer je propustila više od dve epizode, a zeleni je odustao zbog privatnih razloga, nevezanih za samo takmičenje.
Od
Pokahontasa nema povratne informacije, pa računamo da preskače narednu epizodu.

TGZP_redosled_nastupa_ep7.webp

Evo redosleda nastupa za sedmu epizodu.

Nažalost, zakaya napušta takmičenje, jer je propustila više od dve epizode, a zeleni je odustao zbog privatnih razloga, nevezanih za samo takmičenje.
Od
Pokahontasa nema povratne informacije, pa računamo da preskače narednu epizodu.
1774105977247.gif

Poky je na putovanju, možda nema neta. Žao mi je što su nas zakaya i zeleni napustili u igri. :(
Kad nas već ostaje malo 5 skoro 6 sa Pokijem, ja sam za to da nas sve pustite u finale da ne izbacujemo tog jednog iz ekipe. Šta znam, predlog.

Ma naravno, svi u finale.
Ako smo svih 5 (možda se Poky vrati) za učešće i dalje, možemo nastaviti ovako do finala, nema još puno epizoda, a onda u finalu nek ide od nule sabiranje za sve finaliste i tjt

A ako je malo 5 nastupa - možemo od naredne epizode svi jednu pjesmu po želji, jednu po zadatku? To nas čeka u polufinalu i finalu, ali možemo da počnemo i ranije sa tim, da popunimo program #samokažem

Back