TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 7. epizodi

• Majsta94 - Devojka sa čardaš nogama (Đorđe Balašević)

• Bebi - Kraljice srca moga (Šaban Šaulić)

• Kakashi - Pitaju me u mom kraju (Dragana Mirković)

• igorrogiESCfan - Osam tamburaša s Petrovaradina (Zvonko Bogdan)

• Stefix - Kada padne noć (Riblja Čorba)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ako se slažete, devete epizode onda ne bi ni bilo, već samo finala, osim ako ste svi zainteresovani da pevate i u epizodi viška...

Za osmu epizodu bi vam podelio zadatke, da se uz njih polako spremate za finale, čak i ako od te epizode ne bude zavisilo kojih 5 ide u finale.

Što se tiče 6 finalista, meni je ok, ako se slože svi preostali učesnici, bez izuzetka. U tom slučaju, žiri bi u finalu delio poene 2, 4, 6, 8, 10 i 12. To podrazumeva da Pokahontas odradi osmi zadatak, budući da se ne može izostati više od dva puta.

Meni je ok da imamo još jednu epizodu 'viška', tj. da imamo i osmu i devetu prije finala, samo ako smo već samo nas 5, neka bude zabavno pa da pjevamo i zadatak + nešto što izaberemo u naredne dvije epizode, mislim, ako je drugima i to ok.

Čisto da se pokažemo još malo 😄

U osmoj ćemo jednu, a ako bude devete, po planu dve, jedan zadatak i jedna po izboru.
I ovako se malo mučimo sa rokovima, pa da ne bude dodatnog opterećenja.

Ako vec imamo finaliste onda sam okej sa tim i da se izbaci jedna epizoda i da posle 8. epizode idemo na finale uz neko dodatno vreme za pripremu dve imitacije po izboru… Iz epizode u epizodu gubimo ljude, što se dešavalo i u prethodnim sezonama, ali ne u toj meri da nas jedva ostane za finale, pa je možda bolje da dok nas još ima kasvetan broj takmičara skratimo to. Stvarno više nisam pametan…

Dobro veče i dobrodošli u TGZP šou sa rezultatima šeste epizode!

Nakon objavljenih imitacija sedme epizode, uslediće i dodela zadataka za osmu epizodu.

Dakle, u ovoj epizodi imali smo najneizvesnije glasanje žirija i razlika među takmičarima je prilično mala.
Kako li je publika glasala? :unsure:

Back