TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 7. epizodi

• Majsta94 - Devojka sa čardaš nogama (Đorđe Balašević)

• Bebi - Kraljice srca moga (Šaban Šaulić)

• Kakashi - Pitaju me u mom kraju (Dragana Mirković)

• igorrogiESCfan - Osam tamburaša s Petrovaradina (Zvonko Bogdan)

• Stefix - Kada padne noć (Riblja Čorba)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Најјаче што сам у једном од покушаја Балашевића оно ХЕЈ узвикивао као Руслана и помислио 'лакше мало па не имитираш Руслану човјече' КАД ОНО

Sam Da GIF

Dok čekamo komentare žirija.

Ne postoji polufinale, već regularni deo sezone i finale gde svi kreću od nule.

Ostalo je da se svih šest takmičara izjasni da li su za devetu epizodu ili ne. Ako se svi izjasnite da nećete, onda sledi finale samo. Ako se neko izjasni da hoće devetu epizodu, onda ostaje da je imamo, kao što je bilo po planu.

Dakle, ideja je da ako menjamo neko prvobitno zacrtano pravilo, da se svi složite, bez izuzetka. Isto važi i za 6 finalista. Ako se svi složite, idemo na tu varijantu, a ako ima bar jedan koji bi da ostanemo pri prvobitnom planu, onda mislim da je najbolje da bude tako, tako da se niko ne oseti kao da je, na neki način, oštećen.

Pa ja sam u fazonu može i da se skrati za epizodu, al ako ostaje da snimamo još jednu nemam problem s tim. Ako sam do ovde dogurao mogu još to malo. 😂

Snimio sam zadatak tako što sam skakutao sa noge na nogu u mjestu da budem zadihan kao Ruslana na nastupu, sreća što nisu video imitacije

Back