TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 8. epizodi

• Stefix - Fairytale (Alexander Rybak)

• Pokahontas - Only Teardrops (Emmelie de Forest)

• Bebi - Satellite (Lena)

• igorrogiESCfan - Hard Rock Hallelujah (Lordi)

• Kakashi - My Number One (Helena Paparizou)

• Majsta94 - Wild Dances (Ruslana)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ja nisam znao da Stefix neće biti u mogućnosti kasnije, zato sam i bio za 9. epizodu jer sam kapirao da su svi na okupu svakako.

@Stefix a jesi li tu ako bude ovako kako je Miloš predložio, da bude pauza poslije još jedna?

U suštini, nije nužno da budete tu tokom rezultata finala, iako je lepo. Isto i za dudelu zadataka. Samo treba blagovremeno da pošaljete koje pesme ćete snimati, a možda je nekom dovoljan i jedan dan da snimi obe imitacije. Nije to nešto što oduzima dve nedelje, već je ideja da labaviji rok bude kako biste se svi uklopili u dinamiku.

Trenutno funkcionišem sa pola mozga, videću za vikend sta i kako pa ću o konačnoj odluci već obavestiti Miloša. Nema potrebe da se zbog mene jednog nešto pomera i produžava ili skraćuje, a ni nema poente jer to neće promeniti situaciju u kojoj se trenutno nalazim… Neke stvari sam odugovlačio i sad je dosao trenutak da ne moze više da se čeka, a kada obavim to što treba, fizički ću biti sprečen za govor, a kamo li pevanje. Svakako ću sve javiti Milošu na vreme kao i do sada 😀

Svakako pišite želje i planove. Meni otkazan let zbog lošeg vremena, pomeren za sutra, pa ako ne objavim komentare danas, onda sutra. Malo mi nezgodno preko telefona, ali ako stignem, možda stavim večeras.

Helena Paparizou Dancing GIF by Minos EMI - A Universal Music Company

Komentari žirija u 10.30.

Podsećam publiku da može da glasa danas do 11.59.

Dobro jutro!
Sada će se žiri obratiti takmičarima po redosledu po kom su nastupili u sedmoj epizodi.

1. Majsta94 - Devojka sa čardaš nogama (Đorđe Balašević)

Choda:
Moram reći, svaka čast na izvedbi s obzirom na činjenicu da ne slušaš Đoleta! Ukrasi su skinuti, intonativno nije bilo zahtevno ali se opet pokazalo da si sluhista. Definitivno imaš kontinuitet i zadovoljan sam tvojim nastupima u ovoj sezoni.

Vladimir:
Jedna od onih pesama gde svi imamo očekivanja. Majsta94 je to vokalno lepo izneo, ali je imitacija Balaševića ostala malo u drugom planu. Delovalo je više kao dobra interpretacija nego prava transformacija. Ipak, nastup koji se sluša sa uživanjem.

Tetsujin:
Bravo, Majsta! Ovo je odlično! Dosta slično originalu, u glazbenom smislu sve si popratio čak i najsitnije detalje i naglaske. Izvrsno!

GavranESC:
Odlično odrađeno jedino pri kraju je možda trebalo pojačati glas.​

2. Bebi - Kraljice srca moga (Šaban Šaulić)

Choda:
SevdahBebi! Sviđa mi se izvedba, Šaban je imao specifične ukrase koje si skinuo onoliko koliko si mogao, a opet mi se sviđa što energije ne manjka. Uvek dobijaš specifične zadatke i imaš odličnu moć transformacije.

Vladimir:
Ovde je bilo više fokusa na imitaciji nego na čistom pevanju, ali to u ovom slučaju i nije loš izbor. Šabanov stil je bio prepoznatljiv i lepo prenesen. Nije sve bilo savršeno, ali je ukupni utisak vrlo pozitivan i prijatan za slušanje.

Tetsujin:
Generalno, dobro odrađen zadatak. Na trenutke malo preduboko pjevanje u odnosu na original, ali to su sitnice. Svakako, klasično dobar kao i dosad. Ne znam ni što bih savjetovao jer se u svakom žanru odlično snalaziš.

GavranESC:
Odlično. Svi ukrasi su tu čak i what I call podvrisci. Ne znam zašto ali uvek osetim operu u Bebijem izvedbama :ROFLMAO:

3. Kakashi - Pitaju me u mom kraju (Dragana Mirković)

Choda:
Drugi put zaredom, zadatak ti je legao, i svaka čast na tome. Falset je uvek dobra opcija kada želiš da preneseš imitaciju na pravi način. Nakon prošle dvanaestice koju sam ti dao, opet mi se nastup sviđa i videćemo kako će se to reflektovati na poene.

Vladimir:
Ovde je došlo do obrnutog problema — matrica je bila jača pa je glas ostao malo u senci. Vidi se pokušaj da se skine Draganin stil i ima tu momenata gde to “prođe”, ali ukupni utisak je ostao pomalo nedorečen. Kao da smo čuli pola ideje, a ne ceo nastup.

Tetsujin:
Joj, koliko si bio izvrstan u prošloj epizodi, ova ti baš nije sjela. Ovdje mi je premalo bilo imitacije, a previše tebe. Izborio si se i dobro si popratio i glazbu i tekst, ali je ipak slabije. Svejedno, samo idi dalje i trudi se.

GavranESC:
Ovo je sasvim drugačiji Kakashi do sad. Vi ste komšija Dragani Mirković, ako se ne varam?​

4. igorrogiESCfan - Osam tamburaša s Petrovaradina (Zvonko Bogdan)

Choda:
Uffff, ovo me je čačnulo! Na tvrđavi sam često, nekad i svaki dan, ovu pesmu privatno volim i emocija koju nosi Zvonko je prenesena na fantastičan način. Jedna od meni najboljih imitacija u programu. Bravo Igore!

Vladimir:
Deluje da igorrogiESCfan definitivno ima svoj teren — i kad ga pogodi, teško ga je stići. Pevanje vrlo sigurno, imitacija pogođena, a vojvođanski izgovor i stil Zvonka Bogdana skinuti baš kako treba. Sve je imalo autentičan vajb. Jedina sitnica — matrica je mogla biti jača da zaokruži utisak do savršenstva. Ovako je “skoro pa perfektno”.

Tetsujin:
Eh, jako dobro ti je sjela ova pjesma. Lijepo odrađen posao, nemam što više nadodati.

GavranESC:
Ako je Igor iz Vojvodine, to je nefer prednost. Predodređeni smo za melos Zvonka i Đorđeta. :ROFLMAO: Naizgled običan izvođač ali Zvonkov način pevanja ne može svako izvoditi. Igor je na dobrom putu.​

5. Stefix - Kada padne noć (Riblja Čorba)

Choda:
Evidentno je zasićenje s obzirom na to da si baš daleko odmakao ostatku konkurencije. Verovatno i teže nalaziš vreme da se posvetiš usled privatnih obaveza. Talenat je vidljiv i ti si najnadareniji imitator u ovom izdanju, i mislim da bi eventualna pobeda u sezoni bila i više nego zaslužena. Ova imitacija, ipak, nije bila na nivou nekih prošlih.

Vladimir:
Od Stefixa smo već navikli na visok standard, i ni ovog puta nije razočarao. Strofe su bile baš u Borinom fazonu — promukao glas, stav, sve na mestu. Međutim, u refrenu je malo “ispao iz lika”, pa se kasnije opet vratio. I dalje vrlo jak nastup, ali ostavlja utisak da je mogao biti i bez te male oscilacije.

Tetsujin:
Nemam riječi, jel moguće da se snalaziš baš u svemu tako dobro? Mislim, svi se međusobno razlikujete u sitnicama. Komotno onaj s 5. mjesta može biti 2. ili netko na trećem može biti na prvom. Hvatao sam se za najsitnije detalje i osobni ukus. Ako bih cjepidlačio, u refrenu si se malo borio s višim notama, ali opet, kao i kod Bebija, sitnice. Svima pohvala!

GavranESC:
Ovo je bila, khm, odlična, khm, izvedba. Volim kad se obogati khm, pesma, khm, novim zvucima. Da li je reč o, khm, sabotaži, khm, ne znamo. Iskreno se nadam da će Stefix izaći odavde bez dodatnih tegoba :ROFLMAO:

Glasanje publike je završeno i dobili smo pobedničku imitaciju.
Vidimo se na rezultatima u 18.00!

Što se tiče devete epizode, kao što sam vas već zamolio, bilo bi dobro da mi svi pošaljete ime izvođača i naziv pesme do 18h. Ako se to ne desi, onda se večeras dogovaramo oko dalje dinamike.
U slučaju da pesma ili izvođač budu prethodno zauzeti od strane drugog takmičara, prednost ima onaj ko je prvi prijavio.
Dozvoljeno je da odaberete izvođača koga smo imali u prethodnim emisijama, ali sa drugom pesmom.

@Bebi @Majsta94 @Stefix @Pokahontas @Kakashi @igorrogiESCfan

Back