5. Stefix - Kada padne noć (Riblja Čorba)
Choda:
Evidentno je zasićenje s obzirom na to da si baš daleko odmakao ostatku konkurencije. Verovatno i teže nalaziš vreme da se posvetiš usled privatnih obaveza. Talenat je vidljiv i ti si najnadareniji imitator u ovom izdanju, i mislim da bi eventualna pobeda u sezoni bila i više nego zaslužena. Ova imitacija, ipak, nije bila na nivou nekih prošlih.
Vladimir:
Od Stefixa smo već navikli na visok standard, i ni ovog puta nije razočarao. Strofe su bile baš u Borinom fazonu — promukao glas, stav, sve na mestu. Međutim, u refrenu je malo “ispao iz lika”, pa se kasnije opet vratio. I dalje vrlo jak nastup, ali ostavlja utisak da je mogao biti i bez te male oscilacije.
Tetsujin:
Nemam riječi, jel moguće da se snalaziš baš u svemu tako dobro? Mislim, svi se međusobno razlikujete u sitnicama. Komotno onaj s 5. mjesta može biti 2. ili netko na trećem može biti na prvom. Hvatao sam se za najsitnije detalje i osobni ukus. Ako bih cjepidlačio, u refrenu si se malo borio s višim notama, ali opet, kao i kod Bebija, sitnice. Svima pohvala!
GavranESC:
Ovo je bila, khm, odlična, khm, izvedba. Volim kad se obogati khm, pesma, khm, novim zvucima. Da li je reč o, khm, sabotaži, khm, ne znamo. Iskreno se nadam da će Stefix izaći odavde bez dodatnih tegoba