TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 8. epizodi

• Stefix - Fairytale (Alexander Rybak)

• Pokahontas - Only Teardrops (Emmelie de Forest)

• Bebi - Satellite (Lena)

• igorrogiESCfan - Hard Rock Hallelujah (Lordi)

• Kakashi - My Number One (Helena Paparizou)

• Majsta94 - Wild Dances (Ruslana)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Dodati su linkovi iz 8. epizode na prvu stranu teme, žiri je obavešten o roku za glasanje, a takmičarima su poslati audio fajlovi za deveti zadatak.

Evo plana do kraja sezone, tako da bude fleksibilnije svima, pre svega što se tiče snimanja imitacija;
  • Ponedeljak, 30. mart:
    Objava teme za finale i početak prijave pesama koje ćete pevati. Nakon što dobijete potvrdu da je prijava prihvaćena, tj. da ispunjava uslove koji budu navedeni (da nema preklapanja izvođača, da je u skladu sa zadatom temom itd), već možete da počnete sa snimanjem. Pesme ne otkrivate javno;
  • Subota, 4. april:
    Rezultati 8. epizode i objava imitacija 9. epizode;
  • Subota, 11. april:
    Rezultati 9. epizode, kraj prijave pesama za finale i objava liste pesama;
  • Subota, 18. april:
    FINALE - Objava imitacija pesama;
  • Subota, 25. april:
    FINALE - Rezultati.
Ovo podrazumeva i da svih 6 takmičara ide u finale. Naravno, kao i do sada, neki šou sa subote, eventualno može biti premešten u nedelju i slično. Komentari žirija bi bili prezentovani standardno četvrtkom (2, 9. i 16. aprila). Na ovaj način biste imali do 2 nedelje da smislite šta ćete pevati u finalu, a i skoro 3 nedelje da snimite preostale 4 pesme (dve za devetu epizodu do 4.4. i dve za finale do 18.4). Time biste imali veću fleksibilnost, uzevši u obzir i uskršnje praznike.

@Stefix @Pokahontas @Bebi @igorrogiESCfan @Kakashi @Majsta94 potvrdite da li vam je ovaj plan odgovarajući, a ako nije, pišite šta biste korigovali.

Zadovoljan sam izvedbom pesme što sam ja odabrao, to je bio meni za dušu odabir. A Husavik, jao opet imiracija gde se traže pevačke sposobnosti koje nemam ofc, a nema ni neke specifičnosti za imitiranje tako da će taj snimak biti random pokušaj da se nešto otpeva. xD

Jedva čekam da čujem tvoj spoerg note!

Btw, kad stiže zadatak za finale? Imam 2 pjesme na umu i nadam se da će obje ispuniti uslov 🙏

• Ponedeljak, 30. mart:
    Objava teme za finale i početak prijave pesama koje ćete pevati. Nakon što dobijete potvrdu da je prijava prihvaćena, tj. da ispunjava uslove koji budu navedeni (da nema preklapanja izvođača, da je u skladu sa zadatom temom itd), već možete da počnete sa snimanjem. Pesme ne otkrivate javno;

Je li danas ovo onda?

TGZP 2026: FINALE

Takmičari (@Stefix, @Bebi, @Majsta94, @igorrogiESCfan, @Kakashi, @Pokahontas) će u finalu izvesti dve pesme, jednu potpuno po sopstvenom izboru, a drugu na zadatu temu, uz minimalna ograničenja.

ZADATAK #1 "Druga strana Evrovizije"
  • Evrovizijske pesme koje nisu pobedile na Evroviziji i nisu predstavljale zemlje sa prostora bivše Jugoslavije (Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju, (Severnu) Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru i Jugoslaviju);
  • Nisu dozvoljeni izvođači koji su imitirani u regularnom delu sezone, tj. tokom prvih 9 epizoda (dozvoljeni su oni koji su bili planirani, ali čije pesme nisu bile izvedene jer su takmičari odustali od snimanja);
  • Nema ponavljanja izvođača u okviru ovog zadatka, pa prednost izbora imaju oni koji ranije prijave izvođača, odnosno pesmu;
ZADATAK #2 "Izbor takmičara"
  • Bilo koja pesma, isključujući one sa Pesme Evrovizije (dozvoljene su sa nacionalnih izbora);
  • Dozvoljeno je ponavljanje izvođača, kako onih iz prethodnih epizoda, tako i u okviru ovog zadatka, uz izuzetak da jedan takmičar ne može u finalu pevati obe pesme istog izvođača;
  • U slučaju da se prijave dve potpuno iste pesme, prednost ima takmičar koji je prvi prijavio, dok drugi se mora odlučiti za neku drugu pesmu.
ROKOVI
  • Prijave pesama za FINALE traju od ponoći do subote, 11. aprila u 11.00
  • Slanje imitacija traje do subote, 18. aprila u 11.00
  • Možete početi sa snimanjem čim dobijete potvrdu da je prijava prihvaćena
  • Nije neophodno da obe pesme prijavite u isto vreme, niti da imitacije pošaljete u isto vreme, već samo da ispoštujete krajnji rok.

TGZP_epFinale_tema.webp

Je l' moramo zajedno da prijavimo ili može prvo jedan pa naknadno drugi zadatak? 😄 (edit: pročitao)

Sad mi žao što nisam jednu drugu pjesmu uzeo za 9. epizodu 😭

Back