TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 9. epizodi

• Majsta94 - Floyd (Dado Topić) / Papaoutai (Stromae)

• Pokahontas - Igranka (Who See)

• Stefix - Under the Sea (Samuel E. Wright) / Samo mi se spava (Luke Black)

• Bebi - Husavik (My Hometown) (Molly Sandén & Will Ferrell) / Good Morning Baltimore (Hairspray)

• igorrogiESCfan - Za Beograd (Miodrag i Nenad Kostić) / Žena bez imena (Vlado Georgiev)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Uskoro saznajemo kako su glasala 22 gledaoca i koliko će se promeniti redosled na tabeli! :cool:

Ove sezone izgleda pravilo da kad neko pobedi mora ima vezano jos jednu pobedu 😂 Bravo Igy, ovo ti je bio definitivno najjaci nastup do sada! ❤️

To bi bilo sve za večeras. Vidimo se sutra u 12h kada ćemo preslušati imitacije 9. epizode.

Koliko vidim, publika se svojim redosledom potpuno poklopila sa žirijem! 👏
Svaka čast Rogi! :love: Stvarno si blistao, a i da se ne ponavljam, svi ste bili izuzetni i mnogo je sigurno teže i nezahvalnije odlučivati sada kada se ekipa suzila na najbolje. :cool:

Filhy za TGZP3!
Hahahahahaha ovo je genijalno! Filhy svaka cast! ❤️
Hvala vam! ❤️ Smešno mi je dok sebe slušam. :ROFLMAO: Ovo sam na brzinu sada za sat vremena skinuo. Mučio sam i Miloša što je morao malo da me čeka jer nisam uspevao da pošaljem snimak. Nettu sam baš zeznuo u ovom pokušaju, ali nije bilo vremena ni snage da sve ponavljam. 😃

U devetoj epizodi, najneizvesnija će biti borba između Majste94 i igorrogiESCfana za 3. mesto.
Pokahontas možda uspe da se domogne 5. pozicije, a Bebi prve samo u slučaju da izdominira, a Stefix debelo podbaci. :D

Meni je kod Nette bio cak i simpatičan onaj “ khm “ momenat 😂 Drago mi je sto si ispoštovao tradiciju stvarno si legenda!

Mene najviše zanima koja nas zvijezda ocjenjuje u finalu, ali bolje što ne znam dok ne snimimo, manji pritisak 😂

Back