TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 9. epizodi

• Majsta94 - Floyd (Dado Topić) / Papaoutai (Stromae)

• Pokahontas - Igranka (Who See)

• Stefix - Under the Sea (Samuel E. Wright) / Samo mi se spava (Luke Black)

• Bebi - Husavik (My Hometown) (Molly Sandén & Will Ferrell) / Good Morning Baltimore (Hairspray)

• igorrogiESCfan - Za Beograd (Miodrag i Nenad Kostić) / Žena bez imena (Vlado Georgiev)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Zvezda Lignjoslav. Ne znam, videćemo da li će biti sa foruma ili van njega.

Ovakva je situacija. Pokahontas je poslao jutros samo imitaciju pesme koju je sam prijavio, dok imitaciju Merilin Monro nije poslao, niti mi je išta odgovorio na poruku u vezi sa tim.

Da li hoćete da ga uvrstimo u konkurenciju ili ne? Kao što sam ranije napisao, trebalo bi poslati obe imitacije. Pošto se u ovom slučaju radi i o prolasku u finale, onda jedino da se eksplicitno izjasnite vi koji učestvujete u ovoj epizodi (@igorrogiESCfan, @Bebi, @Stefix, @Majsta94), da li vam je ok da se na taj način takmičite.

Naravno, ukoliko biste se složili, na žiriju i publici je kako će to tretirati. Jedino Pokahontasu od učešća u ovoj epizodi, zavisi da li će ići u finale, pa otuda i ovo tolerisanje i što bih voleo da se vi izjasnite ekspicitno, a ne samo nekim lajkom na post i sl.

U finalu, svakako će uslov za ispunjen zadatak biti snimljene obe imitacije, kako bismo izbegli ovakve situacije i imali ravnopravnost u takmičenju.​

U finalu se slušamo. Zbog zdravstvenih razloga preskačem. Osjeti se da nije pametno dovršavat pjesmu i snimat imitacije u isto vrijeme. Ali barem je pjesma gotova i ispale je dobro 😁

Ja sam okej sa tim da ide samo sa jednom imitacijom 😀 Moguće da je pojeo pa mu druga nije ni potrebna 😂😀

Ako u jednoj briljirate, a u drugoj podbacite, i to može da utiče na opšti utisak. Zbog toga i imate dve imitacije, da pokažete snalažljivost sa različitim žanrovima i glasovima.

Od učesnika, trenutno si samo ti Stefix onlajn, i sad da li i kolko čekati ostale, ne znam. I ja imam dosta privatnih obaveza, pa mi je takođe nezgodno da beskonačno prolongiramo. Važno je poslati blagovremeno šta nameravate. Nije baš ok samo da pošaljete mp3 fajl i ništa se ne napiše, ni da li stiže druga imitacija uskoro, ne stiže itd. Ne mogu gledati u pasulj šta je kome na umu. Razumem tehničke probleme, ali bar da se javi blagovremeno pa da može da se i nešto dogovori, nego ovako probijamo termine, a da ne znamo šta je činiti.

Da je FSC bilo bi lako, ko je poslao, poslao je, ko nije, ne učestvuje, dok za TGZP, vas učesnika je malo i drugačiji je karakter takmičenja, tu smo pre svega, zbog zabave, pa otuda bi bilo lepo da čujemo više numera.

Pokahontas se javio, ne može da snimi drugu jer više nema tehničkih mogućnosti za to.
Kad smo već ovako krenuli, sačekao bih i Majstu i Igora, pa kad bude šou, bude, valjda u neko doba dana.

Takođe, ako mislite da vam nije dovoljno vremena da do 11. aprila prijavite šta ćete pevati u finalu (mada verujem da je to dovoljno vremena da razmislite i pošaljete jednu poruku), a pre svega da do 18. aprila snimite obe imitacije, pišite ovde na vreme, da znamo na čemu smo.

Ja bih najradije da završimo šou 25-26. aprila, tj. da tada imamo rezultate, taman posle Uskrsa a pre Prvog maja, kada će neki od vas možda negde otputovati i sl.

Večeras od 18.00 najpre slušamo filmsku muziku, a u drugoj rundi pesme koje su takmičari sami odabrali.

TGZP_redosled_nastupa_ep9.webp

Bebi nam kroz imitaciju Moli, odnosno My Marianne, donosi duh islandskog Husavika...
4. Bebi - Husavik (My Hometown) (Molly Sandén & Will Ferrell / Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga)

Pobednik prethodne epizode, igorrogiESCfan, stiže sa kultnim zvukom iz filma "Ko to tamo peva"...
5. igorrogiESCfan - Za Beograd (Miodrag i Nenad Kostić / Ko to tamo peva)

Back