TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u finalu

• Kakashi: Valentine Lost (Eiríkur Hauksson :is: 2007) / Peti element (Iris)

• Pokahontas: We Could Be The Same (maNga :tr: 2010) / Call Me Maybe (Carly Rae Jepsen)

• igorrogiESCfan: Hatrið mun sigra (Hatari :is: 2019) / Zavet (Milan Topalović Topalko)

• Majsta94: Ferto (Akylas :gr: 2026) / NUEVAYoL (Bad Bunny)

• Bebi: Espresso Macchiato (Tommy Cash :ee: 2025) / Krv, sreća, suze i znoj (Bebi Dol)

• Stefix: Love Unlimited (Sofi Marinova :bg: 2012) / Du hast (Rammstein)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

TGZP 2026 FINALE - GLASANJE

Glasanje publike traje do nedelje, 26. aprila u 14.20. Glasa se za do tri imitatora.
Žiri glasa do petka, 24. aprila u 13.00.

Spisak pesama u finalu:
  1. Kakashi:
    Valentine Lost (Eiríkur Hauksson / :is: 2007)
    Peti element (Iris)
  2. Pokahontas:
    We Could Be The Same (maNga / :tr: 2010)
    Call Me Maybe (Carly Rae Jepsen)
  3. igorrogiESCfan:
    Hatrið mun sigra (Hatari / :is: 2019)
    Zavet (Milan Topalović Topalko)
  4. Majsta94:
    Ferto (Akylas / :gr: 2026)
    NUEVAYoL (Bad Bunny)
  5. Bebi:
    Espresso Macchiato (Tommy Cash / :ee: 2025)
    Krv, sreća, suze i znoj (Bebi Dol)
  6. Stefix:
    Love Unlimited (Sofi Marinova / :bg: 2012)
    Du hast (Rammstein)

Zaista ste svi napredovali od prvih epizoda. Bravo!
Silazila niz stepenice u zgradi i slusam naglas bez slusslica (pas ih pojeo) komsije se okrecu i pitaju se sta li ova lujka slusa.

Spisak finalnih imitacija je postavljen i na prvoj strani teme, žiri je obavešten o roku za glasanje, a članovi foruma sa pravom glasa u anketama, obavešteni su o roku za glasanje publike.

Ovog puta je putem ankete, kao što smo praktikovali i u ranijim izdanjima TGZP-a (na starom forumu), a i lakše će biti ljudima da isklikću u anketi, nego da šalju glasove privatnom porukom, naročito ako uzmemo u obzir nešto slabiji odziv u poslednjih nekoliko epizoda.

Ako neko odskoči po mišljenju publike, to bi trebalo da se odrazi i na rezultate ankete, kao što se dešavalo i u ranijim epizodama.

Ufff sad sam tek preslušao ESC zadatke i moram da pohvalim sve kolege i da kažem koliko mi je drago što smo dogurali ovo do kraja! 💪💪💪

Kakashi odličan izbor, jedna od mojih omiljenih NQ pjesama;
Poka isto odlično, razmišljao sam i ja Mangu da prijavim;
Igor izabrao pjesmu koju baš ne volim i stvara mi anksioznost inače ali u tvojoj izvedbi mi je bilo mnogo prijatnije za slušati, hvala ti;
Bebi šteta što nije takmičenje sa video snimcima kontam da bi iskidao i pokretima;
Stefix hvala što je zbog tebe Sofi bar negdje u finalu sa ovom PJESMETINOM!

Hvala svima što smo jedini rijaliti gde nema drame i zmijarluka, samo lepo i mirisno, znamo to i osećamo. 🫶
Voleli bismo da publika vaskrsne u finalu, no Bože moj ako ne bude, hvala i ovoj maloj grupi što nam pružala podršku svake nedelje. Zabava koja je namenjena za vas.🎶

Back