gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2025: Remember Monday - What The Hell Just Happened?

Šta hoćeš da kažeš? Da nisi možda hteo da kažeš da ono drugo mesto 2022. ne bi se desilo da te godine nije izbio rat u Ukrajini? Objasnite mi kako je izbijanje rata u Ukrajini te godine doprinelo Samu Ryderu da bude drugi?
Ne bi se desilo sa onakvom prosecnom pesmom da zavrsis 2 mesto nema sanse u teoriji ludila sve je to politika a zasto bi ziri gurao uk te godine .

Izgleda kao jedna od pesama koja je prošla konkurs RTS za PZE 25. Jedva izdržah do refrena.

Meni se ovo na neki čudan način sviđa, mada kontam da će uživo da bude totalni mess.

• Like
Reactions: FFM
Au, ne znam šta da mislim... Zapravo, dopada mi se taj kao retro high school mjuzikl vajb koji se proteže kroz pjesmu (zapravo spot mi je više kul nego sama stvar lol) ali ne mogu da se prepustim i uživam u pjesmi od silnog mijenjanja tempa, kao da su dvije različite pjesme sklepali u jednoj, zbunjuju me hahah! :LOL:

O dotičnima ne znam apsolutno ništa ni ko su ni šta su, u svakom slučaju ne vjerujem da će se proslaviti Britanci sa ovim, opet će proći kao Mae vjerovatno - u prevodu dno tabele.

Ne bi se desilo sa onakvom prosecnom pesmom da zavrsis 2 mesto nema sanse u teoriji ludila sve je to politika a zasto bi ziri gurao uk te godine .
Gurao je jer je kvalitetna pesma, uostalom bio je peti kod publike u prejakoj godini.

Baš mi se dopada pjesma, zvuči dosta nostalgično, malo je američki vajb, ali ne smeta mi. Mislim da mi je ovo omiljena njihova pjesma uz onu od Lucie Jones.

Jao Bože šta je ovo?? Strofe su još i zanimljive, ali ostalo...BBC je ozbiljno dezorijentisan.

Meni je skroz nejasno kako sa takvom industrijom i finansijama nisu u stanju da serviraju hit i kao da namerno i ciljano biraju pesme za dno liste.

Simpatična mi je ova pesma zapravo, ali bih se začudio da izbegne bottom 3 u finalu.

• Like
Meni je utisak sad jos gori nego nakon prvog slusanja, bas mi se nikako ne svidja, sto se mene tice ovo je najlosija pesma u ponudi ove godine

Očigledno je problem u BBC-u. Izgleda mi kao da imaju neku svoju predstavu o tome kako izgleda jedna Evrovizijska pesma i teraju tu priču već godinama, da ne kažem oduvek. Niti traže bolje rešenje u domaćoj, inače veoma bogatoj muzičkoj industriji, niti se ugledaju na druge učesnike.

• Like
A ja bih baš volio da pošalju npr. hip-hop ili džez pjesmu ili nešto sa folk elementima kao Paris Paloma npr., ali ne žele oni da riziukuju, mislim ovo je trebalo da bude njihov neki rizik jer je country, ali baš je safe

Samo ću reći: Bring back Lucie Jones!

Eto otkad nemam UK favorita...

Remember Monday u Madridu

Predstavnice UK su obradile veliki hit "Husavik (My Hometown)" iz Netfliksovog filma "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" na lokaciji na Islandu gde je sniman i sam film.

Back