gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2025: Remember Monday - What The Hell Just Happened?

Upravo to htedoh da kažem, manje kičaste od naših kornetića, u svakom slučaju. Meni ovo i dalje vrišti nula poena tvt-a, jedino ako ih žiri malo ne spasi.

Joj ali slatke su mi i mnogo lepo pevaju 😭 Bilo bi lepo kad bi izbegle potpuni debakl. 50 od žirija i 5 od publike, eto 🙏🏻

Umro nedavno i Collin Berry što je 25 godina čitao UK glasove. Prije mjesec dana.Onda se sjetih poznatog imena Dodo Rošćić, rođena Beograđanka sto je čitala godinama glasove za Austriju. Naravno nove generacije fanova ovo ništa ne kontaju😂.

Naletih na komentare u kojima se ljudi nadaju... top 10 za ovo
Isto sam viđao dosta ovakvih komentara, naročito među vrlo mladom publikom/ tinejdžerima i/ili engleskim govornim područjem. Nisam iznenađen, pošto zvuči kao radijska girly pop muzika koja je aktuelna sad. A i VB je uvek dosta visoko na kladionicama, jer je najviše kladioničara iz Engleske. Ali vrlo brzo ih čeka reality check 😭

Jednocifren broj poena sigurno. A to 13. mesto mesto na kladionicama mi je od starta potpuni nonsens.

Joj ali slatke su mi i mnogo lepo pevaju 😭 Bilo bi lepo kad bi izbegle potpuni debakl. 50 od žirija i 5 od publike, eto 🙏🏻

İ ja nešto mislim da bi moglo ovako da bude, 20 do 50 poena od žirija i mali broj bodova od publike, mislim da neće biti nula baš. Mada ono, ne bi bile prve kod kojih žiri ne bi cenio to što dobro pevaju.

Ja sad i više slušam lajv verziju pesme od studijske.

Takva je katastrofa ova pesma. Imam osećaj da su 2022. namerno poslali jaku pesmu samo zato što je izbio rat u Ukrajini,i postojale su ogromne šanse da ona(Ukrajina) pobedi zbog toga,što se na kraju i desilo,i EBU-u je bila potrebna neka BIG 5 zemlja da osvoji 2.mesto da bi organizovala 2023. u ime Ukrajine,a oni imaju resurse za to. To je JEDINI RAZLOG,inače ta pesma je NIŠTA u poređenju sa LEGENDOM CHANEL,pravim pobednikom tog izdanja u našim srcima!

Volim što Britanci pošalju nešto potpuno bezvezno poput ove pesme i ozbiljno veruju da su pojeli.

Pa ajde, kao se trude. Valjda? Stvarno nzm što BBC ne iskešira neko jače ime bar rejting da im digne.

Back