gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2025: Remember Monday - What The Hell Just Happened?

Svake godine su, najviše Britanaca baca pare na te gluposti. Realnost ih svake godine debelo išamara, tako će biti i sada.

Super vokalno i to je to, pesma je nelosa ali prehaoticna.

Da li će Britankama sponzorisan poziv za glasanje pomoći da ne završe na dnu?

Screenshot_20250517_140815_Instagram.webp

Ова песма није достојна ни да се изведе на некој котлићијади у некој британској селендри, а камоли на Евровизији. Ја стварно не знам ко њима седи у тој фотељи за селекције песама, али знам да ни један озниљан извођач себи не би дозволио тај луксуз да пева нешто овако

Pumpanje od žirija (?) znak pitanja. Nisu mi bile za nulu ali nisu mi bile ni za onolike poene. Dobri vokali, šteta što je pesma bejzik i sve u sklopu su nebitni.

Ako im je opravdanje 'the vocals' odmah da znaju da nije opravdanje lol

Dobile su gotovo 100 poena žirija apsolutno nezasluženo. Nastup i pesma su bili totalno nebitni, očekivana 0 od publike.
Ko bi rekao da će ovo ući u top 20...

Neshvatljiv mi je odnos žirija prema ovome. 💀 Nisam očekivao baš nulu, ali top 10 je smešan i tužan istovremeno. Ipak tvt tradicija krompira je nastavljena, vrlo očekivano.

Punjenje ovoga od strane zirija mi je mozda najskandalozniji i naj wtf momenat ove godine. Ja stvarno ne razumem ziri koji odslusa sve pesme i bude u fazonu ok to je to, VB je najbolja? Ne prihvatam argument da su dobro pevale, slala je i Srbija i mnoge druge zemlje izvodjace sa sjajnim vokalnim mogucnostima pa opet nista. Hvala bogu kompenzovalo se koliko toliko glasovima publike koji so ovoj smejuriji od pesme dali zasluzenu 0.

Upravo tako. Dobro su pevale, i? Svake godine imamo pregršt odličnih vokala, sa pesmama daleko kvalitetnijim od ove (što i nije teško) i redovno izvise za poene žirija.
Razumeo bih da su one dobile par neočekivanih poena od nekoliko žirija, ali ovo je baš bilo previše. Šta to žiriji čuju u ovoj pesmi, a što mi smrtnici ne čujemo?

За обе три муве без главе и 0 поена је превише. Требало је да иду у минус. Најгори, најдосаднији и најбесмисленији наступ у задњих ху година. Песма као таква није ни била

Ovih 88 (!) poena samo dokazuje ono što je jasno već godinama, a to je da se žirijima u ovoj ili onoj mjeri suflira za koga da glasuju. Pjesma koja je mjesecima čučala na dnu svih ljestvica, topova, predviđanja, pa na koncu dobila i 0 poena od publike, a pritom se ničime nije izdvojila, odjednom oduševi dobar dio žirija do te mjere da joj daju 6,7,8,10, pa i 12 poena. Ma važi.
Samo ne kontam čemu to. Možda da im se malo uližu pa da im bez pardona dogodine opale standardnih 3-5 poena ukupno.

Meni glasovi žirija nisu veliko iznenađenje, mada sam očekivao možda 15. mesto, a ne top 10. Sa druge strane, od publike je potpuno očekivana, gledao sam nekoliko uživo reakcija na glasanje u finalu i svi su se pribojavali nule.

Već tri godine zaredom daju Izraelu 12 poena tako da ne zaslužuju bolje.

Back