gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2026: LOOK MUM NO COMPUTER - Eins, Zwei, Drei

Look mum no points 😭

Šalu na stranu, sviđa mi se. Muzički je ovo jako dobro i nešto novo i originalno na Evroviziji. Malčice mi je bedak pošto je malo safe u odnosu na neke njegove druge pesme, imam utisak kao da je BBC umešao prste i povukao kočnicu da ne bude previše čudno. Voleo bih da je melodija malo jača i očiglednija na prvo slušanje, mislim da bi sa pesmom poput Night or Day lagano bio u vrhu, ali dobro.

Nadam se da će uspeti da izbegne 0 poena i da makar ponovi plasman od poslednje dve godine, znači neko 17-18. mesto. Kod mene svakako ide visoko.

Znao sam da će Velika Britanija opet poslati neku limunada. Zaista mi se ne sviđa. Ravna do daske, repetitivna

Meni je ovo flop, ali iskreno ništa drugo nisam ni očekivao. Jednostavno je BBC postao beznadežan slučaj kada je u pitanju ESC i to je tako.

Ovo mi zvuči poprilično kao flop. Jednostavno neinspirativno i bez nekog međunarodnog appeala. Sviđa mi se jedino melodija u dijelu refrena, jedan stih maltene, i tjt. Žao mi je što nije nešto bolje. Ne znam zašto ne pošalju nekad baladu na Eurosong, kao Lucie Jones kad je išla.

Jedini problemi ovde su mi repetitivnost i manjak elektronike, nekako je srednje siromašan instrumental. Baš mora da digne publiku na noge sa onim bridge-om pred poslednji refren inače će proći kao što je došlo. I pored tih zamerki svakako jedna od najboljih ove godine

Očekivala sam više na osnovu njegove diskografije ali nije razočarao. Samo da nastup ne bude trolerski.

Isto, nevezano za ESC mi upada na playlistu. Samo imam utisak da UK-u nema pomoći, ako pošalju nešto dosadno - svi ih mrze, ako pošalju nešto ovako što iskače - kao šta izvode ovi britanci hahah

Ja ne znam gde vi čujete pesmu.

Jedini problemi ovde su mi repetitivnost i manjak elektronike, nekako je srednje siromašan instrumental. Baš mora da digne publiku na noge sa onim bridge-om pred poslednji refren inače će proći kao što je došlo. I pored tih zamerki svakako jedna od najboljih ove godine
Problem je ovde što ga nisu pustili da on to skuva sam. Radio je sa još dvoje/troje ljudi predloženih od BBC-a koji su "sugerisali i pomagali". Tako da se baš i oseća da su ga sasekli. Ali treba sačekati da se i vidi ceo paket.

A on mi ide na play listu kao kuća😁

Ja ne znam gde vi čujete pesmu.
samo upiši na youtube i izaći će ti. nije još službeno izašla pa ne da ne stavljam link tu

Što se mene tiče, pjesma mi je bzvz. Prilično je sigurno, ne suviše eksperimentalno što se nekako očekivalo, i u toj nekoj safe zoni je onda ispalo prilično slabo. Mislim okej, nije katastrofa kao neke druge numere svakako, ali ono...

Ono što mi zapravo najviše smeta ovdje je način na koji izgovara DREI. Brt, ako već umetneš njemačke brojeve u pjesmu, pa daj onda barem nauči te tri riječi izgovoriti kako valja, a ne on britiš izgovorom viče ĐRAJ. 💀

Da ovo je daleko od njegove muzike. Ja sam mislio da će ovo biti pukovnik ili pokojnik pesma ali pesma je nekako skroz obična. Mislim da je ovo za sredinu tabele ali ako bude imao dobar stagining, za šta ima dosta potnecijala, ide ovo u top 10.

Sviđa mi se njegov naglasak engleskog, podseti me na Mućke :)

Fascinantno je koliko Britanci tek na svakih 20 godina pošalju krštenu pesmu, od takve muzičke industrije šalju one najgore pomije. Ajde to što zvezde neće nije to poenta, nego sami producenti i autori mogu dobre pesme napraviti i za podrumare. I onda oni reše da budu “fora” i naravno ne poprimi odjeka i opet će kuknjava kako njih uvek mrze. Pa zato što su usiljeni i u tome, ne mogu ni organsko ludilo da proizvedu.
Patetično.

Napravili su odlicnu stvar 2023. A onda Mae za scenu obukli ko za seminar, potpuno promasili nastup. And then she sang a song.... I shvatismo da nmz ni ritam da potrefi, kamoli tonove...

Dobro pa nisu poslali neki Electro Swing Jazz AI shit, nedostaje mi era zaboravljenih asova (Blue, Bonnie, Engelbert)

Back