gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2026: LOOK MUM NO COMPUTER - Eins, Zwei, Drei

Meni ovo vrišti 0 od publike, s druge strane mi je čudno što bukvalno niko ne priča o ovoj pesmi

Meni nije loša, čak mislim da može u sredinu tabele sa nekim dobrim stagingom. Ali sam realno očekivao nešto mnogo maštovitije kada sam čitao da će ih on predstavljati.

• Like
Reactions: FFM
Nismo još ništa videli. Možda bude fino iznenađenje?
U svakom slučaju će svoju skalameriju dovući na binu i nadam se, pokidati.

Evo i britanskog cirkusa, prvi nastup uživo na predevrovizijskom koncertu u Londonu.

Ne samo što je kreativan, nego je čovek i ooodličan performer! Držim im 🤞

Pokreti su mu malo drveni, nastup je očajan, nikako na ovaj fazon da ne ide. Dobro zvuči, no ovo nije teška pesma za pevanje pa to i nije neka tema. Ako je ideja da pravi žurku na bini to će teško da ide sa 6 ljudi na velikoj bini. To bi izgledalo još gore nego ovaj nastup.

Prijatno iznenađenje od strane UK. Nije mi vrhunska pesma ali je sasvim pristojna i za pohvalu je što su malo i oni izašli iz uobičajenog šablona. Što se plasmana tiče, ne znam, iskreno....ali svakako će nastup igrati bitnu ulogu.

Meni je SVE bolje od njihovih proslogodisnjih ucesnica 🤣 (ja ono nisam mogla da svarim u ni jednoj verziji - sa tonom bez slike ili sa slikom bez tona).

Back