gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2026: LOOK MUM NO COMPUTER - Eins, Zwei, Drei

Verovatno nije pošteno, ali nekako ne mogu UK pesme da gledam bez šireg konteksta. To važi isto i za Poljsku, Rumuniju, Nemačku. Njihovi izbori su mi retko top, a kad znam da imaju veliko tršte i raznovrsnu scenu tek mi onda nije jasno zašto biraju to što izaberu. To posebno važi za Britance, jer oni samo interno iskopaju izvođača i uopšte ne mogu da provalim na osnovu kojih kriterijuma. Pritom, BBC nije neki levi servis + njihova kotizacija verovatno nije zanemarljiva pa mi tek onda nije jasna računica.

Ovo mi je možda kao zamisao zanimljivo, ali realizacija i ne baš.

Verovatno nije pošteno, ali nekako ne mogu UK pesme da gledam bez šireg konteksta. To važi isto i za Poljsku, Rumuniju, Nemačku. Njihovi izbori su mi retko top, a kad znam da imaju veliko tršte i raznovrsnu scenu tek mi onda nije jasno zašto biraju to što izaberu. To posebno važi za Britance, jer oni samo interno iskopaju izvođača i uopšte ne mogu da provalim na osnovu kojih kriterijuma. Pritom, BBC nije neki levi servis + njihova kotizacija verovatno nije zanemarljiva pa mi tek onda nije jasna računica.
Rekao je LMNC da je poslao pesmu BBCu i da su ga izabrali od ponuđenih, tako da imaju neki interni izbor unutar emitera

Vidjećemo sutra klip, ali ja mislim da će ovo opet biti nula u televotingu. Pitam se stvarno kada će konačno opet poslati baladu na Eurosong. Jednostavno ljudi koji sudjeluju u najužem krugu biranja predstavnika nemaju pojma šta je dobro, a šta ne za Eurosong.

Jaooo nikad bolju pesmu nece uspeti ni da posalju od Space man 😍😍😍😍 Iskreno, ne znam da l sam poslusala od pocetka do kraja. Cosmo mi je cak i simpaticna, ovo ne.

Ma vidi se iz slika da je ovo kopija spota, to neće biti dovoljno za neki bolji rezultat ali neće biti ni zadnji.

Sviđa mi se isečak, on stvarno pršti od energije, ali nisam delulu da se nadam da ga ne čeka bottom 5 🙁

Back