gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2026: LOOK MUM NO COMPUTER - Eins, Zwei, Drei

Loša pesma, loš izbor izvođača i sveukupno nejestiv meni. Mogu biti sretni pa su uopšte dobili bodove

To sada već postaje sumnjivo da ti njihovi predstavnici u stvari kupuju mesto da bi se promovisali. Ako izuzmemo 2021. ovo su promašaji epskih razmera. Dobro ajde one od prošle godine su bile solidne samo ih je potrefio taj trending da je u modi ne glasati za UK :)

Same old story every year. Mogao je dobiti koji poen, generalno nije za nulu, ali sveukupno utisak jeste dno. Ne znam samo kako BBC-ju ne dosadi. 🤣

Sablasno koliko Britanija ima potencijal da bude sve gora i gora, bolje da se pokrene peticija oni da se izbace sa takmičenja.

Krenulo je nizbrdo onog momenta kad su i ubili Dajanu, proganja ih do propasti.

Iz godine u godinu mi sve više djeluje da i BBC, i britanski fanovi i ESC predstavnici uživaju u tome da budu sprdnja i meme na ESC-u i da se time zapravo vode. Ne treba njima kvaliteta i dobar plasman, njima je kul svake godine čuti “UK zero points”. Nepojmljivo mi je da se neko zaozbiljno toliko samouništava, već iz čiste zajebancije.

Vrijeme je za novi koncept biranja. Možda neki novi nacionalni izbor. Meni su svakako i one pjesme koje su bile u ponudi prošlog nacionalnog izbora bile bolje od ovog što su slali interno. Nešto moraju mijenjati.

Ironija je u tome što su oni jedna od najvećih muzičkih industrija na svetu, a na muzičkom takmičenju služe kao kanta za smeće. Stvar je u pristupu, BBC je imao puku sreću 2022. jer je Sam Ryder ni kriv ni dužan "uleteo" u priču kao ozbiljan izvođač, sve ostalo je ne daj Bože. I da organizuju NF, tu će tek biti izvođači level podrum treća etaža.

Britanci imaju drugačije poglede. Imam neke na fejsu, videh da su i pre Evrovizije smatrali da imaju jednu od najboljih numera, pa uglavnom krive evropski neukus kada dobiju nule. Teško prepoznaju gde greše.

Meni je negde i simpatična bila ovogodišnja pesma, ali nikako za poene (na forumskom glasanju je sjajno prošla 🙃), i tako se i završilo, nikom nije za top 10. Još im nema ni Iraca da ih eventualno spasu nule.

Sada je UK pretekao Norvešku po broju nula. Norveška ima čak 4 nule, dok UK ima 2 čiste nule i 3 nule na televotingu.

Back