ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym

Džeri bi se borila za pobedu. Ali dobro, lako je njima šta god da pošalju, svakako su u top 10.

• Like
Reactions: Lux
Meni je ova pesma prelepa. Nekako je toliko topla, optimistična i puna emocije i daje mi vajb nekih livada i prirode.

Pesma je lepa i prijatna za slušanje, ali ne i za neko takmičenje. Bilo koja druga zemlja sa ovom pesmom bi se borila za ulazak u finale, a Ukrajina ide u top 5

Izgleda da ću biti ovde u manjini, ali meni je ovo lepo😭
Baš veliki upgrade, a pre nisam ni primećivala pesmu.
Isto, lep nastup su napravili. Na ukrajinskom NF mi je delovala odsutno a ovde nekako bolje prodaje pesmu

Ovo mi je valjda najrandom pjesma ova godine, zvuči baš nekako… nikako. Kod svake se čovjek za nešto uhvati, eno kod Azerke barem imaš taj AI pa bude smiješno/meme-astično, a ovdje kao da su tri minute ničega, posve nepovezanog i nepitkog.

Podseća na Voyage Voyage Voyage od Švice lani (malko lošije). Okej je, lepo i dosadno što bi rekli.

Pesma je takva kakva je, ali u ovom klipu ona ima odličan kontakt sa kamerom, lepo peva, izgleda i sigurna je u sebe, pa ovaj svedeni nastup jeste na neki način napredak.

Ovo mi je jedna od dražih pjesama ove godine. Sviđa mi se nastup. Ukrajinci standardno imaju dobre nastupe.

Pesma je takva kakva je, ali u ovom klipu ona ima odličan kontakt sa kamerom, lepo peva, izgleda i sigurna je u sebe, pa ovaj svedeni nastup jeste na neki način napredak.
Ovo, baš me osvojio ovaj snimak sa probe, zaista su maheri za nastupe a i za ESC.

Ide u top 10, to smo znali od početka, ali kad pogledam sve nastupe, možda neće biti nezasluženo

Generalna proba drugog polufinala

Foto: ORF/Klaus Titzer

eurovision2960.webp

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

eurovision3032.webp

Da izađu i pevaju o g*vnima na sceni proći će. Pesma dosadna ubi Bože ali izvlači je dobar vokal, i naravno jer je Ukrajinka. Da je ovo Letonka pevala ne bi prošla, činjenica.

Ova nije morala da se muči, ali jbg, ima takvu reputaciju kakvu ima i tu nema pomoći. U 4 najneprimetnija i najnebitnija nastupa večeri.

ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym
Back