ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym

dosta pljuvanja po live nastupu Jerry , skoro se nije čula od pratećih vokala. Sa toliko pratećih vokala će proći jako loše kod žirija na ESC bez obzira što pesma odlično zvuči.

Ma ne ide Džeri na Evroviziju. Verovatno će ona Leleka. To mi je totalno u njihovom fazonu.

Jerry je omanula ove godine, smor je pesma. Ni Leleka nije nešto posebno bolja, ali ajde, makar je interesantnija muzički. Ja navijam za Khayat, ali teška posla.

Sutrašnji predšou počinje u 17 časova, a samo finale, koje vode Lesia Nikitiuk i Timur Miroshnychenko, od 18h.

Predšou

Finale sa komentatorom na engleskom

Redosled nastupa:
  1. Valeriya Force – Open Our Hearts
  2. OLODI – legends
  3. Monokate – TYT
  4. The Elliens – Crawling Whispers
  5. LAUD – LIGHTKEEPER
  6. LELÉKA – Ridnym
  7. Mr. Vel – Do or Done
  8. KHAYAT – Hertsi
  9. Jerry Heil – CATHARTICUS (prayer)
  10. ShchukaRyba – Moia Zemlia
Finale će otvoriti Ziferblat, koji će izvesti "Bird of Pray", a u revijalnom delu nastupaju i TARABAROVA, Sofia Nersesian, Artem Kotenko, Anastasia Dymyd i muzičari iz Superhumans Center; ZLATA OGNEVICH i TVORCHI; Džamala sa Simfonijskim orkestrom Ukrajinskog radija i moldavski predstavnici Satoshi.​

Žiri će činiti Ruslana, Zlata Ognevich, Yevgen Filatov, Vitaliy Drozdov i Konstantin Tomilchenko.

1770414488074.webp

Bilo bi super kada bi ti komentatori na engleskom mogli nekako da se isključe

Sto se mene tice ja sutra svim srcem navijam za Khayata i volio bi dan bude sutra izabran za predstavnika Ukrajine,jer je stvarno zasluzio.

Valeriya - ok, ništa spec
Molodi- dobri, ali bolji prošle godine bili
Monokate- ženo samo se ponavljaš

The Elliens- ova rok stvar je meni ovde filer, ali žena se lepo okupala na sceni (voleo bi i naša Lavina da se ovako okupa, makar frontmen)
Laud- volim pesmu, ovo je nešto što bi moglo biti i na nacionalnim finalima Skandinavskih zemalja, nastup mi je praznjikav

Ukrajinci su nešto mnogo u fazonu sa tim pokretnim kadrovima, kao da ne postoje neke druge tehnike

Leleka- predivno, vokal je fantastičan, ima i taj potrebni rad kamere, pesma za žiri, ako ovo odaberu idu oni opet u top 3
Mr. Vel- dobar nastup i scenografija, mislim da bi ovo kod Ukrajinske publike moglo visoko, ne bih se iznenadio i da pobedi na kraju

Ne ide, ništa bitno nije pokazala, trema ju je pojela. Nažalost.
Ide Lelekica, samo bi mogla da popravi onaj deo prema završetku, nekako je dosta slabašan u odnosu na prvi deo pesme koji grmi

• Like
Reactions: Lux
Khayat- nastup mi se dopao, ali njegovo pevanje je na momente baš kritično, ipak uz vokale je dobro to zamaskirano
Jerry- jao, nastup po meni razočarenje a ni pevanje nije baš razvalila... ipak sam #teamLeleka

Back