ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym

Jerry ide na ESC, Leleka nastup je isuviše prosečan. Jerry nešto kuka da su je zajebali za nastup i da nije imala sve što je planirala.

Planirao da gledam, ali ne mogu sada. Znači Jerry podbacila. Ne znam ko bi umesto nje mogao 🙄

Meni je Džeri kao paket bila najbolja. No Leleka je otpevala najbolje, mada joj nastup nije preterano inspirativan. Ovi ostali mislim da nemaju šanse.

Pogledah sada ponešto, Leleka vokalno najbolja, nastup mid. Jerry mi je potpuni non event i nadam se da neće pobedi. Khayat mi je baš, baš dobar, ali on nema šanse, tako da bi (po meni) Leleka bila najbolji scenario. Ostalo potpuno neprimetno.

Muzikalna molitva? Zar Jerry mora non stop da se oseća uzvišeno? :ROFLMAO:

Molodi mi je nekako najbolje zvučao.

Monokate se više drala nego pevala.

Leleka je otpevala lepu i prijatnu pesma.

Žiri je zdušno podržava. Ruslana (član žirija) je čak i ustala i javno rekla, ljudi glasajte za Leleku. Koliko je to zakonito, ne znam :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ali mislim da se u tom smeru kreću.

Joj više ovi nastupi koji je Leleka imala. Tako su prošle godine kovali u zvezde nastup Švajcarske, za koji se ispostavilo da vredi 0 poena, a još je lepo išao uz tu pesmu. Uz Lelečicu mi ne ide, nekako mi deluje rogobatno.
Džeri solidna, znam da može mnogo više. Nažalost, mislim da neće dobiti šansu da pokaže više na Evroviziji. Šteta jer pesma je divnaaa.
Shum žena interesantna, sviđa mi se nastup, a žena hipnotiše svojom harizmom.

To, moj favorit. Ovo ako pokupi žiri, znajući uz to kakav prolaz Ukrajinci imaju kod publike, može da podigne pobednički pehar u maju.

Back