ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym

Malo mi čak i bude žao koliko su ove godine nekako nebitni. Netipično za njih

Proći će te žal kad lagano uhvate top 10 :(

Čak mislim da postoji mogućnost i da ih žiri nagradi pa da plasman bude i viši, a pesma jeste baš bezveze.

Cek, vidim sada da je izbacen spot za pesmu, koji uopste i nije spot, vec snimak sa nacionalnog finalnog performansa. A onaj prvi snimak sa nacionalnog performansa koji je ESC izbacio kada je Leleka pobedila izbrisan. Nekako mi je to malo......mislim bukvalno su ponovo izbacili isti snimak sa nacionalnog finala, samo stavili ''Official Music Video'' a onaj stari izbrisali

Pa verovatno su odustali od ideje snimanja promo spota ako je i bilo uopšte i odlučili se da će koristiti snimak nastupa za promo spot.

Ništa novo, dešava se svake godine.

Pa verovatno su odustali od ideje snimanja promo spota ako je i bilo uopšte i odlučili se da će koristiti snimak nastupa za promo spot.

Ništa novo, dešava se svake godine.
Slazem se sa vama to da vrv nece biti spota, ali mi je malo nebuloza da su onda ista dirali nego brisu stari performans NF-a od pre mesec dana i kace ga ponovo samo sa ''Official Music Video''. Bolje da nisu nista dirali ako vec nece biti spota za pesmu. Da ga jeb*em :ROFLMAO:

Slazem se sa vama to da vrv nece biti spota, ali mi je malo nebuloza da su onda ista dirali nego brisu stari performans NF-a od pre mesec dana i kace ga ponovo samo sa ''Official Music Video''. Bolje da nisu nista dirali ako vec nece biti spota za pesmu. Da ga jeb*em :ROFLMAO:
Ko će ga znati lol nisam slušao niti gledao ovu pesmu ali ranije se stalno dešavalo da stave studijsku traku na nastup iz NF i napišu official music video.

a vidim da je i sada bila premijera ''Choke me'' the pise ''Official Music Video'' a anstup je sa Nacionalnog finala. Plus sto spot za ''Choke Me'' zaista ima pravi spot na Alexandrinom youtube kanalu koji je snimila pre 3 nedelje. Mislim, mozda ulazim u ovu temu bespotrebno ali samo mi je malo nejasno, Ako vec postoji pravi spot za pesmu izbacis ga :ROFLMAO:

a vidim da je i sada bila premijera ''Choke me'' the pise ''Official Music Video'' a anstup je sa Nacionalnog finala. Plus sto spot za ''Choke Me'' zaista ima pravi spot na Alexandrinom youtube kanalu koji je snimila pre 3 nedelje. Mislim, mozda ulazim u ovu temu bespotrebno ali samo mi je malo nejasno, Ako vec postoji pravi spot za pesmu izbacis ga :ROFLMAO:
Ulazis bespotrebno. Ista prica ko sa Ukrajinom i sto ti je objasnio DrKo (molim te nemoj pitati a ko je DrKo)...

Thats Me Season 8 GIF by Paramount+

Ulazis bespotrebno. Ista prica ko sa Ukrajinom i sto ti je objasnio DrKo (molim te nemoj pitati a ko je DrKo)...
Ok, hvala na pojasnjenju. Zaista nisam hteo da se iko cima zbog mog pitanja. Samo mi nije bilo jasno zasto nije postavljen pravi spot za njenu pesmu ako su vec hteli. Inace, i komentari Rumuna su puni nejasnoce zasto nije postavljen pravi spot za pesmu, ako su to vec hteli. Tako da nije samo do mene. Ali nema veze

Back