ua Ukrajina 2026

Sasvim očekivano jer ima značajan broj fanova. Svakako će ga Džamala pokopati kad žiri bude glasao, kao što uvek radi.

Ne čudi me, posto je ona bila vrlo kritična prema njemu u više navrata. Rekla mu je da nije dovoljno da ima dobar scenski nastup već da mora i da peva, što je validna kritika, ali način na koji je to rekla je vrlo kalašturast.

Ne čudi me, posto je ona bila vrlo kritična prema njemu u više navrata. Rekla mu je da nije dovoljno da ima dobar scenski nastup već da mora i da peva, što je validna kritika, ali način na koji je to rekla je vrlo kalašturast.
Momak ima bas specifican glas i specifican nacin pjevanja i ona mu rekla kao da mora da pjeva WTF? 😅

Najinteresantnije su mi: Laud - Lightkeeper i Jerry Heil - Catharticus

Na prvu loptu Jerry i Molodi. Monokate bas nekako letdown, kao lajt majonez...
Ali i Jerry neuporedivo losija, manje upecatljiva od Tereza Marije.
Evo ne znam. Mozda mi se dopadnu uzivo nisam bas sa punom paznjom poslusao sve otpocetka do kraja, ali nije da mi je nesto i zadrzalo paznju iskr...

Jerry Heil i Monokate su nam servirale Teresa Maria i Solovey 2.0. I ja imam neki osjecaj da nijedna od njih dvije nece otic na Evroviziju s obzirom da Ukrajina nikad nije slala povratnika na Evroviziju a Jerry Heil je se ako cemo realno prerano vratila. Ja imam neki osjecaj da ce Molodi ili Khayat ici na Evroviziju.

Dobra mi je Džeri.

Katartikus se lepo tematski i muzički uklapa u Džerinu religijsku trilogiju (When God Shut The Door i Teresa & Maria). Ova pesma izbegava neke klasične evrovizijske konvencije i više je vajb nego ustaljena lego kocke struktura. Mada, možda je malo rizično što je uvod ovoliko dugačak.

I da, Teresa & Maria ima dosta očigledniju melodiju i na prvu je dopadljivija, međutim Katartikus nije ništa manje dobra ili kvalitetna pesma. Zvučni pejzaž je vrlo lep i sinematičan i ono što meni izdvaja Džeri od drugih ukrajinskih takmičara je što njene etno deonice nekako više idu na duhovno/ spiritualno nego na tradiciju.

Dobra Jerry. Bolja mi je Catharticus i od WGSTD, a pogotovo od Terese Marije

А мени ово најслабији од 3 покушаја Џери Бандери

Back