Latest activity

• EvroBosna
    EvroBosna reacted to TheCode_123's post in the thread me Crna Gora 2026 with Like Like.
    Ja se bas radujem da cujem pesme iskreno ne bih nikoga potcenjivao, CG je prosle godine imala slican nivo pesama kao PZE, videcemo za...
  • T
    Tinte reacted to Miloš's post in the thread me Crna Gora 2026 with Like Like.
    Vladana je izjavila da će pesme biti dostupne za slušanje od 27. novembra na Montesong YouTube kanalu.
  • libertà
    libertà replied to the thread VELIKI BRAT - Greši sa mnom.
    Evo sada prilike da se popuni xD
  • libertà
    libertà reacted to Aleksa49's post in the thread 294. FSC - Kafansko veče with Like Like.
    Prvi post je sređen, glasanje otvoreno! Srećno svima! 🍀 Finale: 1. Radiša Marković - Neznanka 2. Dobar loš zao - Žurka 3. Saša Matić -...
  • TheCode_123
    TheCode_123 reacted to star5's post in the thread Offtopic with Haha Haha.
  • Aleksa49
    Aleksa49 reacted to Tinte's post in the thread 294. FSC - Kafansko veče with Like Like.
    Oooo. Hvala forume sto ste me ispostovali. :love: Proslo je 9/12 desetki i 4/7 sa ocenom 9.5. Ovo je ujedno lepo i ruzno. Neka pesma za...
  • Aleksa49
    Aleksa49 reacted to Majsta94's post in the thread 294. FSC - Kafansko veče with Like Like.
    Sastavio sam top 10 nekako i bukvalno mi je svaka pjesma tu za 12p, na bilo kom drugom bi sve bile u igri za top 3, ali eto. I ispod...
  • TheCode_123
    TheCode_123 replied to the thread me Crna Gora 2026.
    Ja se bas radujem da cujem pesme iskreno ne bih nikoga potcenjivao, CG je prosle godine imala slican nivo pesama kao PZE, videcemo za...
  • TheCode_123
    TheCode_123 reacted to Miloš's post in the thread me Crna Gora 2026 with Love Love.
    Vladana je izjavila da će pesme biti dostupne za slušanje od 27. novembra na Montesong YouTube kanalu.
  • T
    Tinte reacted to Miloš's post in the thread Harem Girls with Like Like.
    Harem Girls | Humanitarni talent šou U petak, 28. novembra, Češki dom oživeće uz jedinstveni drag šou grupe Harem Girls i njihovih...
  • T
    Tinte replied to the thread 294. FSC - Kafansko veče.
    Oooo. Hvala forume sto ste me ispostovali. :love: Proslo je 9/12 desetki i 4/7 sa ocenom 9.5. Ovo je ujedno lepo i ruzno. Neka pesma za...
  • T
    Tinte reacted to Majsta94's post in the thread 294. FSC - Kafansko veče with Like Like.
    Sastavio sam top 10 nekako i bukvalno mi je svaka pjesma tu za 12p, na bilo kom drugom bi sve bile u igri za top 3, ali eto. I ispod...
  • Anhel
    Anhel reacted to Aleksa49's post in the thread 294. FSC - Kafansko veče with Like Like.
    Ako sam dobro izračunao: Leo - 10/11 11/12 Filhy - 9/11 9/12 Anhel - 8/11 10/12 Dežurni...
  • Majsta94
    Majsta94 replied to the thread 294. FSC - Kafansko veče.
  • Majsta94
    Majsta94 reacted to Aleksa49's post in the thread 294. FSC - Kafansko veče with Love Love.
    Prvi post je sređen, glasanje otvoreno! Srećno svima! 🍀 Finale: 1. Radiša Marković - Neznanka 2. Dobar loš zao - Žurka 3. Saša Matić -...
Back