Latest activity

• Aleksa49
    Aleksa49 replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Definitivno ima nešto u ovoj Melaninoj pesmi, sviđa mi se. Da li je za esc, pa i ne baš.
  • Aleksa49
    Aleksa49 reacted to creature's post in the thread lt Litvanija 2026 with Like Like.
    Još bolje bi bilo da odustane. xD Melanijina pesma već postavljena. Ali Black Biceps - Let me cook. Colour me intrigued.
  • Djole89
    Djole89 replied to the thread hr Hrvatska 2026.
    ToMa mi je vrh, i danas volim In the darkness. Biće fina Dora, reklo bi se.
  • Djole89
    Djole89 reacted to Marko's post in the thread hr Hrvatska 2026 with Like Like.
    Gospode bože, kad bih selektirao izvođače po stavovima, slušao bih tipa 5 izvođača ukupno u svom životu. Živo me zabole da l’ ona u...
  • Djole89
    Djole89 replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Ne volim njihovo NF, traje ko gladna godina. Ali uvek se proberu fine pesme.
  • Aleksa49
    Aleksa49 replied to the thread Izbori.
    Ja se stvarno pitam do kada će ova država tolerisati ove separatiste i fašiste. Ovo je predsednik opštine Tutin!? Do juče "narodni"...
  • Marko
    Marko replied to the thread Fudbal.
    Meni je potpuno besmisleno da domaćini automatski budu u potu 1 ako inače tamo ne pripadaju. I to sva tri koji su za tamo negdje pot 3...
  • A
    Andrej replied to the thread Fudbal.
    Šeširi za SP 2026: Pot 1: Kanada, Meksiko, SAD, Španija, Argentina, Francuska, Engleska, Brazil, Portugal, Nizozemska, Belgija...
  • Marko
    Marko replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Jeste. Realno zadnji put je konkurentna bila 2017. s onom Aminatinom pjesmom i stvarno šteta što tad nije otišla umjesto Fusedmarc
  • Choda
    Choda replied to the thread lt Litvanija 2026.
    Al njoj je svaki pokusaj sve gori 😂
  • Choda
    Choda reacted to Marko's post in the thread lt Litvanija 2026 with Like Like.
    Jedva čekam pjesme, mogli bi mi i 4. godinu zaredom biti #1, što da ne 🫴 Ali Aiste Pilvelyte opet, ljudi moji ovo joj tipa TRINAESTI...
  • A
    Andrej replied to the thread hr Hrvatska 2026.
    Neno Belan bio 2 puta na Dori ( oba puta slabo prošao) i jednom na Emi u duetu sa Alyom.
  • ZOXS
    ZOXS reacted to creature's post in the thread lt Litvanija 2026 with Like Like.
    Lolita s pesmom na latinskom. Ima da bude neko prizivanje đavola.
  • ZOXS
    ZOXS reacted to Regulus's post in the thread lt Litvanija 2026 with Like Like.
    Kiss Kiss Goodbye ❌ No Kiss Goodbye ✅
  • Majsta94
    Majsta94 replied to the thread hr Hrvatska 2026.
    ToMa ima potencijala, baš me zanima kakva mu je pjesma Mada, mislim da ovo samo Lelek mogu izgubiti, na papiru su jasni favoriti
Back