be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Kakav alkohol, mora da vezba pevanje. Ovde je ocigledno problem u tehnici pevanja posto svaki refren fejluje na isti nacin.
 
Žali bože ovakve pesme, izvođač je katastrofa. :(
 
Ne znam kako doceka 3 nedelje pred esc da ovako zvuci i to 3 puta za radom
 
Na ovom poslednjem snimku zvuči katastrofalno. Ne znam razlog, ali hitno mora da se radi na vokalu, jer ova pesma uživo mora biti u rangu studijske verzije, u suprotnom-flopčina.
 
Ovo je stvarno Senek vajb. Slicna je i putanja, hajp nakon objave pesme, top 5 na kladionicama a onda neki indikatori da u maju moze biti problema.

Ne mislim da ce ispasti kao Senek jer je ona ipak bila u najjacem ESC polufinalu ikada (i to je bilo 19 zemalja), mislim da ce proci dalje svakako na ovaj broj zemalja i kvalitet polufinala, ali u finalu mu nista visoko ne predvidjam, ni kod zirija.
 
Bila bi šteta da na kraju ispadne tako, prvenstveno jer pesma ima pun potencijal za sam vrh. Ipak se nadam da će raditi na pevanju.
 
Božeeee u ovako otvorenoj godini izabrah favorita koji još uvek nije otpevao pesmu onako kako ume i treba. Malo se sastavio vokalno sinoć, mada mi je i dalje neubedljiv u celini.
 
I meni je i dalje, uprkos lošijim nastupima. Navodno je u Madridu imao tehničkih problema, šta god.

Pevaće pesmu uživo u belgijskom Voice-u 16. aprila, pa ćemo čuti kako zvuči sa dobrim ozvučenjem i u profi prenosu.
 
Da, rađeno po mjeri žirija. Meni je sve bolja pjesma, nije mi u top 10 ali 15 svakako

Ovde je odličan bio
 
Da, rađeno po mjeri žirija. Meni je sve bolja pjesma, nije mi u top 10 ali 15 svakako

Ovde je odličan bio
Pocetak je malo dosadnjikav, ali drugi deo pesme je mocan. Mada bih voleo da ima nekih varijacija kada peva "before the party is over" na kraju, umesto besomucnog ponavljanja.
 
Ja ne znam kako vam je bio odlican u The Voice… kao da slusam drugu pesmu, jezivo mi se dernja. Studio verzija je miljama bolja… Mozda da spuste malo intonaciju, nemam pojma. Ali mi je zao jer mnogo volim audio.
 
Zvuci bolje, nije wow ali napreduje. Malo zastrasujuca prezentacija. Meni se svidja, ali mislim da ce se neki ljudi uplasiti ako ovo planiraju za Svedsku.
 
Bolje je izveo pesmu u odnosu na žurke, ali realno tamo je lestvica bila niska. I dalje ne znam šta da očekujem u maju.

Obožavam studijsku verziju, ali pored vokala ne dobijam ni onakav vajb iz spota. Pritom ne mislim na vizuale, već na atmosferičnost. Iako pesme nisu za poređenje (a ni senzibilitet), Teya Dora divno dočara emociju i vajb, a ovde to još uvek nisam osetio ni na jednom nastupu.
 
Back
Top