ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Najveća noćna mora ESC fanova - fake naravno - ali neki su se upecali i doživeli nervni slom... :LOL:

GJpBatlaUAA5CTw
 
Ne rasipam nikakav hejt na pjesmu jer mi je zapravo sasvim ok i na mjestu, čak mi se više dopada nego Hrvatska, ali Italija bukvalno ima onu tipičnu smaračku pjesmu koja pobjeđuje na Evroviziji u novije vrijeme. Doslovno je baš onako savršena za dosadni sistem sa 50% žirija i 50% publike. Nedostaju mi vremena kada je pobjednička pjesma bila nešto drugačije pa čak i da mi se ne dopada. 😏
 
Apsolutno im ovo nije potrebno. Ja razumem da neko hoce da izrazi neki protest, ali zasto im je potrebno tako nesto pred ESC, to moze samo da ima los uticaj na njihov plasman, postoji neko drugi ko moze to da radi. Najgore mi je sto se Silvester ovde upleo, nesto mislim da mu ovo umanjuje sanse za dobar plasman.
 
Svako mesanje politike, bilo kakve nije potrebno nijednom ucesniku ovog konkursa.
 
Ne postoje Litvanci ili neki drugi narodi su orijentisani, nemojmo ljudi generalizovati stvari, to je kao da kazes da su Srbi ovako ili onako orijentisani, ne postoje Srbi, Hrvati, Litvanci.. vec imenom i prezimenom postoji covek koji ima svoj stav. Izadjite na ulicu i anketirajte ljude oko Izraela i Palestine i videcete potpuno drugacije stavove cak i u nekom malom mestu u Srbiji od manje od 2 hiljade stanovnika, nemojmo nista generalizovati.
 
Back
Top