ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Status
Not open for further replies.
Milo mi je što je Kipar prošao jer je bilo ili oni ili mi tako da mi je top što su se i oni izvukli kao i Slovenija koja je već bila otpisana pa se digla iz mrtvih. Po pitanju povratnica tj. Natalia i Hera - ono jednostavno nisu smjele biti pjesme sa kojima će se vratiti na takmičenje a i u svijetu ESC-a su bespotrebno srozale svoju reputaciju, nekako su mi skrnavile uspomenu jer sam ih posmatrao kao na svoje evrovizijske heroine iz djetinjstva, modernije i svježije mi zvuče njihove prethodne pjesme iz pretprošle decenije nego ove sa kojima su sad došle, bukvalno kao da su ih zamijenile lol.

Srbija je srećom prošla ali da je ispala bilo bi mi beskrajno žao isključivo ali isključivo Teye znajući kolike je napore uložila i sebe dala kako u pjesmi tako i u nastupu a i sa kolikim entuzijazmom je otpočela svoj evrovizijski put, ziheraškog RTS-a ni najmanje čak naprotiv.

U svakom slučaju ovo je pretpostavljam jedan od rijetkih slučajeva da iz prve polovine prođe više zemalja po televotingu nego iz druge, iz prvog dijela samo jedna ispala a iz drugog čak četvoro lol, ostatak rezultata očekivan. (y)
 
Pa u pravu je zena, prosli sve sami golaci: Finska, Irska, Slovenija, a i Kiprani morali da se skinu 🤣
 
Ocekujem za Irsku neki rezultat tipa Konstrakte, mozda cak i bolje prodje kod zirija.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top