rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Gledao sam ga u onoj emisiji sa Duškom i tako mi poznata faca, kasnije sam se setio da je nakon Karleušinog debakla na Ušću 2013. imao polusatnu emisiju na Happy-ju, gde ju je veličao kao da je božanstvo i čak plakao.

ovo neki gen x pero jovovic

• Haha
Reactions: FFM
@omikron On je ranije bio muzički urednik Beovizije i PZE-a, tako da je svakako upućen u Evroviziju. Nije deda, u 40-im, suprug Mari Mari...

2feS3Su.jpg

Kud baš sad smena generacija u delegaciji kad smo na pragu nekog dobrog rezultata...

Valjda je barem ostatak tima isti, da mu pomogne što je više moguće, i valjda im je Rogljićka u prethodnom periodu otkrivala sitne tajne velikih majstora...🤞

Ja ne znam šta ste odmah skočili na par negativnih komentara za Luku. Bilo bi i ih ko god da je pobedio. Muzički ukusi se razlikuju.
Svako ima pravo na svoje mišljenje (pa i taj Topalko). Koliko je to mišljenje relevantno, to je druga stvar.
Svakako i to mi je bolje nego "naknadna pamet" Nade Topčagić. A zapravo - klasično šlihtanje. Sad kad je pobedio kao ona je razumela poruku. Da je bila u žiriju dobio bi 0, a Frajle 12. Kao i Neda Ukraden prošle godine, Konstrakta mi je najbolja, ali sam htela da promešam karte. Glupost. Poštenije reći ne sviđa mi se i to je to.

Evrovizija 2023 / SRBIJA / REAKCIJA: Luke Black - Samo mi se spava

Evrovizija 2023 / SRBIJA / REAKCIJA: Luke Black - Samo mi se spava

Da, slažem se da pesma može da se podeli na segmente, odnosno u kontekstu video igara na živote. Game Over označava gubitak života.

A kreatura u pozadini je očigledno zadnji boss, odnosno "kraljica" kako je mi ponekad zovemo. I verovatno je aluzija na pčelu maticu, što je Luka na neki način potvrdio na tviteru onim emotikonom pčele. Zato se i budi na "cvetu". Još jedno slično poređenje može biti naše društvo uređeno kao košnica.

Toliko prostora je ostavio za maštovita tumačenja.

Čim je rekao da ima planove za Liverpul, što bismo uopšte razmišljali koje mesto zaslužuje nastup sa PZE, mada meni je fenomenalan, ako bih poredio sa ostalima koji će učestvovati, zaista među najboljima, baš mi se dopada priča koja se nedvosmisleno tumači a efektna, svetlosni efekti, pokreti, sve u paketu jako dobro. Malo da poradi na vokalu, da bude glasniji i sigurniji da ne bi se pričalo kako tu nema baš nikakvog pevanja i biće to ok.

Za Luku je baš teško da se predvidi plasman. Može da bude svašta.
Meni je nastup i sa PZE dobar, samo da se malo prilagodi za veliku scenu i to je to.

Video na zvaničnom YT kanalu u 4K izgleda sjajno. Šteta što RTS još uvek nema 4K kanal.

To je to.

Meni je lični utisak još od prvog slušanja da će ostati u polufinalu, naravno da se nadam da griješim i da se nastavlja niz finala i dobrih rezultata, ali eto, to je što je. Jedno su želje a osjećaji drugo.

Nadam se da će Srbija biti dio žirija na Melodiju, kad već Luke i Filip nastupaju tamo na pp.

Back